Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ono što se dešava u Jemenu je najgori zločin u zadnjih 70 godina.Preko 100 000 djece je umrlo od gladi.Treba roknuti atomsku na Rijad i završiti s kozojebackim režimom u Saudi Arabiji.
@SyntaxError https://www.youtube.com/watch?v=TfNZX3NPr3k
@smrkva Glupo je misliti da je odgovornost na Rijadu. Veci centri moci su u pitanju.
Koje zlo je rezim u Rijadu! Sta rade jadnom narodu u Jemenu! Ali kad si americki pas...mozes ujedati koga hoces..niko ti nista ne moze.. Ali..pao je i Rim..
a koliko su izraelci pobili novinara pa im niko ne ukida ništa, znači novinar manje više
Konacno se neko sjetio, a ko ce drugi nego skandinavci cini mi se da su oni jedini posteni ostali
Na proljeće će i ove islamiste krenuti da kupaju olovom. Lagana proljetna kišica :)
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> http://vkk.me/xdate
Pucanj u prazno. A oni kupe od Truđpa za sto milijardi čega hoće...
Svaka cast.
Bilo bi svaka čast da su to uradili prije par godina.
Počeli smo gledati ljude kroz statistiku. Pojedinačni život više nema nikakvu vrijednost. Počeli smo računati kada da se zabrinemo, nakon 1000 života, 5000, 10.000, 100.000? Tisuće života su se razmjenjivali za teritoriju čak i u našem prošlom ratu. Od strane nekih “stratega”. Koji se ne usude ići u rat.
Preko Saudije zapravo gađaju Trumpa ... Pa saudijci godinama mlave ljude po Jemenu njihov oružjem, pa im nije smetalo ...
Saudijska Arabija je bedr Islama !
@Klix_Sultan, negativni poen zbog pravopisne greške upotrebe velikog slova.
Koje licemjerje zapada. Kao prodvali smo da se ubijaju civili po Bliskom istoku a eto sad nećemo zbog nakog novinara.
Jedna Danska, oaza "slobode“ prodaje oružje za ubijanje ljudi u Jemenu i Siriji. haj za finsku još i nekako al Danska ..
Sad je valjda jasno da cijeli tzv "slobodni svijet" prodaje oružje Saudiji za provođenje genocida u Jemenu a prije toga u Siriji. Svi su saučesnici u genocidu.
Jadne Bosnje hahahahahaha