Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma moze pricati sta ko hoce ali ona je vec od 1992 podjeljena a zahvaljujuci Deytonu formalo od 1996 god. Evo vec 17 god. idemo naprijed samo nikako da maknemo sa mjesta.
Finci, o..d..j..e..b..i u poskocima, idi u Izrael pa tamo kroji regije i regione. Da ti nisi po nalogu i u suradnji sa Mosadom krojio planove ???
http://www.onlinepeticija.com/peticija_ambasadi_sad_povodom_preustroja_fbih
Pa nije Deyton sveto pismo, da ga se ne smije ponistiti,i da je treba ga se odreci,i napravit normalan ustroj drzave BiH! Bez entiteta i vjerskih torova!
@xxx....ceto usmr-dje-ni....je li to najbolje sto mozes ! Nek ti ga mama cetni-ku-sa posisa jad-ni-ce isfrusrirani ! SIKTER
...... http://www.oecd.org/portugal/47876463.pdf The Portuguese government is relatively centralised
Nece proci, previse mirisi na SFRJ
ja volim da srbima sisam i dudlam i dok im dudlam gust mi je kad mi navuku kozicu preko glave dok dudlam inace moj fetis je da dok srbi prde u kadi ja trcim i ljubim im mjehurice sad ode po terapiju da neprofulam kasika domace masti i tabla slanine jel raja gripa ide okolo a i da podmaze da ide lakse niz glo dok dudlam iskreno vas zeleni zub
Fascinantno je kako ovi jevreji, (iako ih ima samo 11-12 miliona u svijetu) svugdje imaju neku glavnu riječ. Evo osim što drže sve živo na svijetu pod kontrolom, od banaka, korporacija do svjetskih zaliha zlata te tako diktiraju svu politiku i diktiraju i vode kamate koje unesrećiše toliko ljudi. Tako se ovdje i u BiH našao ovaj jedan da kroji neku svoju politiku iako ih ima samo 14 ukupno u Bih, ali eto ipak opet jevrej se mora istaći. Ja sam siguran da od njih ništa dobro ne dolazi, to je jako pokvaren narod čija je zvanična filozofija da su oni odabran narod (kao nam i komšije srbi) pa zamislite šta su sve u stanju drugima napraviti vodeći se tom idejom.
@ zeleni zub U svakom slucaju ne vjerovati nikavim obecanjima za ......kasnije hovo - ono, itd, to moze biti mrkva za najglavnij poteze podjele Bosne, i kada to bude odradjeno onda ce biti podjela ! Vec podavno ne prodjoh ovim cet-nickim portalom, vidim da si ti i dalje aktivan , a srbpskih patuljaka ima ko sto se moze citati, nekoliko cet-alja koji se presvlace po potrebi! Vracanja Ustava RBIH-e , vrijeme je i SAMO na to pristati ! I jos ovo, svim genocidasima srbima, SIKTER !
@lol ljakse.....dobar ti nick...ono pristaje ti pravo.....de nam ceto kr-me-ci objasni kad vec sve znas......ako Alija i Oric pobise pola Srebrenice indirektno......ko je po-k-l-a i po-bi direktno gedjo 1 sto-ke na zemaljskoj kugli nema vece od vas cobana genocidnih iz sumske to i ptice na grani znaju s-v-i-nj-s-k-a glavuso ! SIKTER
Hajde bolan shkutoru ne pokusavaj biti pametan jer ne ide ti od ruke. Nema vecih fasista, primitivaca i kriminalaca od vas jb ti Batikan mjku!
A jel' Sejdic sta predlozio?
cuvena izreka iz filma maratonci trce pocasni krug glasi HOCU SVOJ DIO
najrazvijeniji su i najuljudjeniji hrvatski krajevi u beiha. pokazujemo primjerom sto znaci uljudba, radisnost, urednost, ucinkovitost. gledajte i ucite. pitajte sto ne znate ili ne shvacate, objasnit ce vam se.
@USTAV RBiH....upravu si ...samo vracanje na Ustav iz 91 `dolazi u obzir....a po tom ustavu smo svi bosanci hercegovci.....nikakvi bosnjaci ! SIKTER
lol volio bi ti da si malo pametniji ako mi zivimo ko krmad kako ti zivis jedes sa zlatnom kashikom sto ti tata nacije alija dao koji je popbio pola srebrenice sa oricem indirektno prodavsi je nebi li dobili intervenciji koja ste vi stoka to svijet vidio nije sisaj