Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevo
skni mi se s kurca na komentarima, naporna si
Bojim se da te ništa nisam pitala :)) Vozdra.
Gdje se god nesto suprotno spaja,pravi se trenje.Gdje je god trenja tu i plane. Cista fizika,A hemija kaze podmazi da ne zahrdja.
A na temu,kamo srece da smo ostali dio Austrijskog carstva,danas bi sigurno pristojno zivjeli no i to su morali upropastiti blago tupave,osrednje nazadne,i mnogo zle komsije iz okruzenja.
Zahvali se MLADOJ BOSNI i Englezima!!!
A ubica srbin hahah znamo mi kome je to odgovaralo a bosni i bosancima sigurno nije
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ahaha jeste li vidjeli kako su zabranili komentare na clanku o Ivi K.? prpaprpa Ali ih zato dopustaju na mnogo osjetljivijim clancima,gdje ce se obavezno naci neki bolesnik da pise gluposti.
Sta ti je ovde osjetljivo majke ti?
@gazda na ovom clanku? nista,samo iznosim generalnu observaciju @gag na ovom clanku su ih ukinuli,nakon sto su bili dozvoljeni citavih 5 min.
ne istok i zapad nego istok i bliski istok
Istocna nazadnost i zapdanjacki neofasizam, da budemo precizni
Iz kojih si ti, majke ti, naprednih pripizdića pa ti je metropola nazadna?
Metropola?? Ocigledno nisi nosom provirio dalje od relacije Bascarsija-Ilidza, ILI nemas dovoljno godina da se sjecas metropole iz vremena prije 91'
PRIKAŽI ODGOVORE (13)