Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A šta je sa ljudima koji već imaju plin ?
nama subvencija za tabut
@nistavamnevalja ide nam najavljeno poskupljenje gasa, a od ove price svakako nema nista! Instalacije i komplet oprema dodju te 4 ipo do 5 milja. Sta ce subvencionirati, 200 maraka po jednom prijavljenom za subvenciju? Suplja kao i ona jutarnja iz Centra za rjesavanje stamb.pitanja
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bolje da date subvencije na struju jer je ista ekoloski najprihvatljivija a i ima je dovoljno i ne zavisimo ni od koga!
Jos jos izdvojite i ne samo za prelazak nego i za dio racuna inace bojim se da nece biti nista od te price
Ma najjeftinije je grijanje na struju,samo dobra izolacija.
moze das dvije milje i preci ce
Prvo infraśtrukturu uz kanalizacije odvod treba pa onda vodu(60 toplu) kroz cjevi iz dalekovoda da se narod grije povoljno..Kakav plin i bakraći..Filtere subvencije u odzake..ambalaźu na plastićne flaśe..itd
de ti nama samo kaji pošto se plin plaća dobavljaču a pošto se naplaćuje od građana, pa ćemo ti kazat.
Joj sto si ruzan jarane!! Nedas gledaT u SEE
mešetarski, naopako postavljeno, naslijeđe mentaliteta iz prošlog lihvarskog (sda) sistema.vi samo trebate isporučiti plin po cijeni po kojoj stiže u kanton. a subvencionirajte samo plaće uhljeba u iznosu u kojem te plaće prelaze prosjek kantona i višak uhljeba u sektoru plina, ako hoćete, a ako nećete (što građani i očekuju) onda smanjite im plaće na prosječni nivo a višak otpustite, te ukinite pdv na plin za grijanje, pa će svi preći na grijanje plinom.
ma vi svakako niste normalni,svugdje u svijetu vozila na plin/gas manje placaju cestarinu samo u BiH tri puta vise ko da se voze na ugalj
Plin, CEFTA i šverc migranata su još tri elementa koje Tariguzija u svojim genocidaškim aktivnostima koristi u općim zločinačkim pohodima protiv svih svojih susjeda. Neke od širih posljedica: Između ostalog to još više raspaljuje rizike da Rusija nesvjesno bude dovedena u situaciju da dodatno divlja protiv zemalja kao što su Ukrajina i Belarosa.
Ja predlazem ovo ja ono haj ne ser. ete više majke vam ga eto nešto će se promjeniti neće ni" Bog neće promjeniti sudbinu jednog naroda dok se sam ne izmjeni"
Koji vam je ljudi imam plin imam struju al kad nalozis ona vatra svjetli romantika jos da je sta privest ma ljepota
@sabane ugalj ne lozim bljak smrdi
ja sam odavno predlozio da se ukine plin koji nepotrebno se baca kod "vjecite vatre" to je ideoloski hsit koji treba ukinuti i umjesto shit ideologije treba se dijeliti socialno najugrozenijima gradjanima sarajeva, posebno penzionerima.
Čime se Bosanac grije kad dođe zima, a počinje sa "Z"? Zdrvima :))
Samo plinski bojler kosta oko 2000BAM, da ne pominjem tu radijatore, cijevi, ugradnju itd. Da li ste uradili studiju isplativosti, ili vam je to jutros, uz krompirušu, palo na pamet?
@Sticenik Plin je daleko isplativiji. Uradite sebi racunicu pa cete vidjeti koliko se ustedi.
@hipisizik. Znam, ja sam na plinu