|

Filip Vujanović u službenoj posjeti BiH, svečani doček ispred zgrade Predsjedništva

Filip Vujanović u službenoj posjeti BiH, svečani doček ispred zgrade Predsjedništva
8
Piše: A. B.
6.3.2017. u 07:50
22
komentara
8

dijeljenja
Filip Vujanović u službenoj posjeti BiH, svečani doček ispred zgrade Predsjedništva Filip Vujanović i Bakir Izetbegović (Foto: Klix.ba)
Predsjednik Crne Gore Filip Vujanović će se, u ukviru višednevne zvanične posjete Bosni i Hercegovini, danas susresti s najvišim predstavnicima zakonodavne i izvršne vlasti na nivou naše zemlje.
Kako je ranije saopćeno, svečani doček će biti organiziran ispred zgrade Predsjedništva BiH, a nakon toga je u 10:45 sati u svečanom salonu predviđen susret Vujanovića s članovima Predsjedništva Bakirom Izetbegovićem, Draganom Čovićem i predsjedavajućim Mladenom Ivanićem.

U 11:15 sati počet će sastanak zvaničnih delegacija BiH i Crne Gore, a u 12 sati u zgradi Predsjedništva BiH bit će održana konferencija za novinare kojima će se obratiti Mladen Ivanić i Filip Vujanović.

U 12:30 sati je planiran sastanak crnogorskog predsjednika s članovima kolegija oba doma Parlamentarne skupštine BiH, a predsjedavajući Vijeća ministara BiH Denis Zvizdić sastat će se s Vujanovićem na radnom ručku.

Kako je najavljeno, Vujanović će sutra posjetiti Staru pravoslavnu crkvu Svetih arhanđela Mihaila i Gavrila, Gazi Husrev-begovu džamiju, Katedralu Srca Isusova i Sinagogu - Muzej Јevreja BiH.
Prijavi grešku


Komentari (22)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...