Komentari (203)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SEMIRE EFENDICU, POSTEN SI I PRISTOJAN MOMAK. BJEZI OD NJIH PRIJATELJU JER STA GOD DA URADIS, A URADIO SI PUNO, NIJE DOVOLJNO ZA VRH SDA. MISLIM DA ZASLUZUJES PUNO VISE. ZNAMO SE I OVO PISEM JER TE POZNAJEM.
Biće kako mama kaže........
SDA Drustvo jednog lica Familijarni biznis
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
bez uvrede ali kakva je bitanga ovaj Prevljak, jos ga pamtim iz doba rata kad svercovao pilice s Alemkom kroz "tunel spasa".
Slika br 1.FUJ.....Prevljak svercer i ubica.Izgubio 3/4 teritorije koju je kontrolisao.U ratu firmu imao zvala se Begler Beg.Otjerao Sokola koji je bio pravi patriota.A ovaj drugi jado,prije rata notorni alkoholicar rodom iz Foce ili sire okoline,u ratu opljacko svaki napusteni stan na Dobrinji.U ratu drzo kurve u stanovima iznad Orlanda s onim sto je skoro uhapsen.Da nije bilo Vikicevaca Dobrinja bi u ratu pala.Danas on bajagi neki "vjernik"
Bljak.
Kažu da Fikro u ratu nije biro žene , nego sve redom i to iz cijele brigade, svaka mu čast
Nisam pristalica SDA.Ali jesam patriota ove zemlje.Fikro je kao patriota,pripadnik Armije BiH zasluzio ovu poziciju
Vidim još jednu stranku u nastanku, neka "pravedna stranka" ili "narodna demokratska stranka" sa Semirom Efendićem na čelu...
Ma dosta više i ovih SDA generala, sjašite već jednom sve ste nam uzeli.
Čestitam generale!
NEK TI STRANKU VODE SARAJLICI I OSTALA BAGRA BAKIREE
vojnici preuzimaju civile. demokratija dole. miiiiiiiirrrrrnooooo!
Sema legendo polahko doci ces ti na svoje narod je uz tebe
http://sanela.info/blog/stolac_bola/19896-ko-je-fikret-prevljak-general-kerovodja
Tunel efendija.
Velika greška, mlade ljude treba forsirat. Žao mi je padate.
Limar, kerovođa, švercer, švaler, ubica.... Oj Alija odnijela te voda
Limar, kerovođa, švercer, švaler, ubica.... Oj Alija odnijela te voda