Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SAMO NAPRIJED FIKRETE ABDIĆU. AKO SI U SVEMU U KRIVU, PO PITANJU PRIVREDE SI APSOLUTNI KRALJ U USPOREDBI SA POSTOJEĆOM GARNITUROM SITNIH ŠIĆARĐIJA I KOKOŠARA, PRVENSTVENO IZ S D A . SRETNO TI BILO ! ! !
Imao je samo jedan pogresan korak a to je kada je prepustio dobijenu fotelju precjednika ! Nemam ja veze sa Bihacem ali 20 godina muka on nikada ne bi dozvolio . . NIKADA
ma dramaj ga babo
Nikad necemo priznati stanje nastalo agresijom paravojnih snaga islamisticke SDA na Autonomnu pokrajinu Zapadnu Bosnu Fikrete, uz tebe smo!!!!!
Vladine snage u Sarajevu su u odbrani naoali svoju bracunu zapadnoj Bosni koji su drugacije mislilini u odbrani cinili mnoge z.locine prema svojoj braci.Cim su jednom i.zdali v.jeru,izdace i sebe,dokaz je kako su jedni druge tamanili
Zašto ova izdajica, uopće dobija medijski prostor???
Naprijed Fikrete a ovi mirotvorci,domoljupci patriote sve pod navodnicima i na kvadrat ,prije svega ovi iz SDA, slijede braca po krvi SDP ,SBB, ZA BIH opljackase i Boga i hajvan-narod.Hajvan narod jer je glup i slijep jer ih ovi nemilice pljackaju dok hajvan narod prezivljava zahvaljuci kp Rad-u i njihovim metalnim kontejnerima fino rasporedjenim nasim ulicama.Fikrete naprijed a ovim laznim domoljupcima koji pljackaju u ime patriotizma ,u ime Bosne i Hercegovine u ime hajvan naroda.Naprijed Fikrete Bosna treba hljeba i posla dosta je muzike i igara citaj pljacke !!!
Krajina ima izdajicu Fikreta Abdica, al hajde ovaj hoce i nesto pozitivno da uradi, barem pokusava da malo svoju ljagu spere i ovdje je prljava politika odigrala svoje, al sto Sarajevo ima izdajicu Emira Kusturica, e to nema niko, to je prototip kako treba izgledati izdajica svog naroda.
@Filter: Nisi valjda toliko naivan da povjeruješ da je Fikret to dobrovoljno učinio? Ustupio presjedničko mjesto kandidatu iza sebe, a zatim čim su se on i njegova porodica dokopali Kladuše, proglasio tamo autonomiju, a ovamo mogao biti predssjednik cijele BiH? Samo on i Izmetbegović znaju čime su prijetili njemu i njegovoj porodici, jarane, a ti sam procijeni da li je izdaja ako se odijeliš od te i takve bagre.
Fikret Abdic kad je trebao da se bavi ekonomijom i da sacuva taj narod u krajini devedesetih on se je bavijo politikom ja mislim da je logicno
Odavno nisam cuo da neko u ili iz BiH govori o privredi i uposljavanju ljudi..Nama trebaju kreativni i marljivi ljudi ..oni koji ce manje da pricaju o Dodiku a vise o stvarnoj problematici koja muci BiH drustvo................... Zakljucak Aferim Fikrete
ja se iskreno nadam da je vecina ovih komentara napisana od strane napacenih che.talja, kojima je peti korpus hebao znanje, pa sad ne znaju sta bi od muke, i naravno ovaj izdajnik, sjeme mu se zatrlo, im je drag. ako ove komentare pisu osobe koje nisu ch.etalji, da se onda lagano pocnemo pripremati za nova sr.anja ovdje.
ok, ce´tnik je ali ako moze realizovati paj projekt i zaposliti par hiljada zasto ga u tome ne pomoci ....nidje logike
Fikret Abdić je za Aliju Izmetbegovića direktor svemira...Fikrete, krenite sa livade k\'o nekada...Neka ovi sposobnjakovići jorgane jedu kada budu svjedočili dizanju iz pepela Velike Kladuše
BA\'ABO = TI\'ITO
A budala balkanskih, pa da ne povjerujes! Tip koji nema blage veze o ekonomiji, koji je unistio AK, priklucio se ugresorima, otvarao logore za Bosnjake, pokusao da otcjepi dio teritorije, uzrokovao stotine mrtvih, jos nije ni osudjen za ratne zlocine u Bosni od bosanskog suda...on ce negdje da podigne bilo sta? I ovi mamlazi jos ozbiljno prenose sta je kladuski Gering rek\'o? Lijepo karpet bombardovanje, ako ga pustite treba vas zalit u staklo karpet bombardovanjem!
Jedi gov.na lazljivi cet.nice.