Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dayton je nagradio Agresore i mrlja je Europi i njihovim zvaničnicima. Kao da su Nacistima dali pola Njemačke poslije drugog svjetskog rata i rekli, šuti dobro je mir je. Politika koja se vodi u RS i među Hrvatskim nacionalistima su dovoljan dokaz da su ostavili Bosnu na milost nemilost ultra-radikalistima iz susjedni zemalja. Nepismeni SDA im je do neki dan davao vjetar u leđima.
opcije su bile, fasirati 1 milion vlaha u kolonama traktora.... nije to ipak uredu, na kraju krajeva. Neka ih medju nama nek crkavaju od superiornosti religije :D Nasi dragi Armenci(Srbohrvati)
@Edo-Kengur srbi nisu u stanju to uraditi. Turci imaju milion NATO vojnika, Rusija 200 hiljada gladnih vojnika, kina 300 hiljada gladnih vojnika. Srbija 1000 treniranih vojnika ispod NATO avijacije.....
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Znači ide revizija dejtona. Hebi ga Mile, šta da ti kažem...
@TURCINNNNNNNN haj malo rasizma, zasto da ne? :D.... superiorni Armenci vazda bili
haha
PRVO KANTONE UKINUTI
@Edo-Kengur i ti se sa svojom izjavom grdno varas.Od EU smo ovisni, od njih trazimo pomoc, a ona od nas trazi indirektno gradjansku drzavu.Ovakva kakva je nas nece uzeti u njihovo okrilje.BiH je opljackana, siromastvo se vidi na svakom koraku.Kad dodje vrijeme za penziju, bit ces jedan od mnogih koji ce roviti po kontejnerima.Bez vanske pomoci necemo se izvuci iz jada.Sva zaduzenja nam dokazuju nasu nemoc.
@TURCINNNNNNNN ja bi te nasavjetovala da naucis kako je postala RS i tko je proglaso nezvanicnu Herzeg Bosnu, koja nije opstala, osim u bolesnim glavama.Umisljen covjek je bolestan covjek, koji nikada nece za sebe tu bolest spoznati.Ovo objavljujem ne zbog zlobnosti prema ziteljima, vec iz spoznaje Zbog krivog prepoznavanja stvarnosti,mnogi gubi svoje uobicajene odrednice.Herzeg Bosna ne postoji, to je prava i tocna realnost.
@guevara pocetak je bio i bit ce svugdje tezak, taj teski pocetak se nalazio u Daytonu.Promjene koje su se postepeno desavale su i danas rak rana za RS.Oni se bune i pokusavaju vratiti na slova Deytona, a ne na smisao samog.Kad nam netko zeli otvoriti oci i slih, stalno se bunimo,Zasto?Zato sto mislimo da su tudje rijeci gore od nasih vladajucih elita.Nakon toliko godina nismo u stanju mnogo toga svatiti, niti razumjeti.Krivimo druge, sami smo krivi.To nam je postalo zivotno natjecanje.
@gooUser1598610133 jesi li ti i mnogi drugi dublje razmisljali ili razmisljas plitko?Da li uopste znas zasto BiH nije dozvoljeno da ima kontrolu na granicama sa Srbijom.Tkome ide u korist da se pustaju migranti u nasu drzavu.Zasto RS zeli da se emigranti smjeste samo u Federaciju?Zasto Covic zeli treci entitet?Ima mnogo toga sto bi se trebalo znati i pitati, nazalost ovdje se nema prostora, niti dovoljno zrelih zitelja za diskusiju.
najave, najave, idemo zestoko
BiH će biti građanska država u kojoj će svi ljudi biti jednaki pred zakonom kao što su i pred bogom. Bosna je uvijek bila primjer svijetu kako se živi skupa i u tome ćemo praviti nove korake.
Ovi koji su mi klikali dislike tada će ići u zatvor, a neće im biti dozvoljeno ni da ponesu sa sobom Karadžićeve slike.
Opštine - Kantoni - Entiteti - Država. Jedna karika je viška.
Respect Matt,cini se da je ipak ucinkovitije sacekati Bajdu.
@Punamikapa da ne bude cekajuci Godoa
po meni treba ukinuti entitete i napraviti na cijeloj drzavi kantone kao Svica nesto . Najbolje bi bilo da nema ni kantona ali to je nemoguce jer plemena to ne zele.
betoniran je sa vise vrsta nisana
Naravno, mjenjat ćemo ga, prvom prilikom!
Godišnjica kad je Monika počela pušiti u Bijeloj Kući.
pa moj Matte, i ptice na grani znaju da dayton treba mjenjat, ali mi zvucis naivno kada kazes da ga treba mienjat, svi mi vrlo dobro znamo da ova trojica sve rade da ga ne promjene, zasto bi mjenjali nesto sto ce sprijeciti njihov kriminal, vladavinu bezakonja i kupovine pokvarenih respiratora i pokretnih bolnica, ubijanja davida i dzenana i ko zna koga jos, razumijes sta ti govorim