Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pijanica,hodza i englez...
Posto je Sarajevo organizovalo velicanstven skup pedera politicari su stekli dragocjene poene kod zapadnih pedera.
Nego, gdje je snimak onog Komšinog savjetnika što urla: Srbe na vrbe!?... 😁🙏🙏 . Hajmo Klix
Klix zaboravio da objavi: Iz vrha DF viču: Srbe na vrbe! https://www.dnevnik.ba/dogadaji/video-visoki-duznosnik-df-na-utakmici-uzvikivao-srbe-na-vrbe
Nego, gdje je snimak onog Komšinog savjetnika što urla: Srbe na vrbe!?... 😁🙏🙏 . Hajmo Klix
Incku nece ni familija doci na komemoraciju
odose na komemoraciju, ja mislio idu sta izvoza dogovorit. majko mila sta mi placamo
Kamobrada reis efendija, jel se to stidiš sunneta?
Efendija Komšić
Mora da su skupa isli na jezero se kupat i partijat u vikendici koju su mu dali dzaba :D
Sjeverna Irska je upala u recesiju. Ima više katolika nego protestanata tu. Sjeverna Irska je dio Irske. Kad ne možemo mi imat treći nećete ni vi sjevernu Irsku. Živila cijelovita Irska i nezavisna Škotska. I Boris Johnson koji ne želi imigrante na otoku.
Britanija izlazi iz EU. To je završena priča. Onda će Škoti izać iz Britanije. Do kraja Komšićevog mandata Velika Britanija neće postojat. Koštat će vad Komšić. Nisu Hrvati veslo sisali.
Nisu nego su pojeli čamac , oni koji su u HDZ , a ostalim Hrvatima svaka čast , poštenoj našoj braći
Stara britanska taktika pomaganja najslabijem protiv ostalih da mogu vladat. To je radila i Austrougarska pa se raspala. Tako ćete i vi. Aj goni iz EU a nakon toga Škoti izlaze iz VB.
@gooUser1567859642 Uh pameti, jbg! Ko nam to otvara oči i ko j to slabiji u BiH? Pusto srpsko sranje...
Živila cijelovita Irska i nezavisna Škotska.Prvo ćemo vas izbacit iz eu parlamenta a onda nezavisna Škotska i cijelovita Irska. Napad je najbolja obrana. Dole Velika Britanija.
Pokojni Lord Paddy Ashdown. Ustati pa spomenuti. Kad on marne pesnicom o sto, svi preblijede. Baš je bio nešto najbolje što se moglo ovoj državi desiti. Šteta što ga nema više!
Zeljka mogu shvatiti da kao politicar putuje na komeraciju, al za hodzu mi nije jasano. Sta ide prouciti fatihu Paddyju Ashdownu?
Protestanti vole muslimane a mrze katolike. Živila sjeverno irska republikanska armija. Da Bog da vam se raspala Britanija. Tko vas ne zna skupo bi vas platija. Živila cijelovita Irska i nezavisna Škotska. Pa ćete malo trčat u London a ne po Bosni radit zavade kako bi vi vladali.
Pokoj dusi lordu.Po meni je najzasluzniji cindbenik iz MZ koji je sluzbovao ovdje za opstojnost drzave BiH.Ako ima bog molim ga da ga nagradi za ovdasnji rad i ucinak. Pocivaj u miru bozijem lorde jer si to bar ovdje istinski zasluzio.Imao si petlju da u pravom momentu reagujes adekvatno a ne poput danasnjih blecaka izrazavas zabrinutosti i molis boga da te mimoidju.
@fbUser1560802169 jbt on...radio na stetu srba u interesu vas bosnja...Jedan obican korumpirani kreten!