Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PRAVNA DRZAVA tj. u ovom slucaju VSTV , to vi nama pomozite ako volite BiH
"Nova Britanija" (politika) na Balkanu, "Like", samo problem je sto jos uvijek te zapadne zemlje imaju jedan standard za SH-HS hohstoplere, a sasvim druge za dobre Bosnjane. Bosnjani se trebaju naoruzati i to dobro naoruzati, profesionalna NATO Armija RBiH, ne OS BIH, jer ako nema policije zajednicke, zasto ce nam armija?
Sve sto mogu reci impresivna karijera , UK i USA mogu ovdje napraviti tip top drzavu za 1 godinu da hoce a nece
Field, treba mi posao. Ima li posla u Ambasadi? Ako nema, ne zanima nas politicka laz.
englez ne kaki. puno je tu i vaše krivnje, uz ovakvo političko uređenje koje ste nam nametnuli i japan bi propo. ovo se ne može riješiti nikakvim izborima, za novi preustroj nam treba novi fajt. ili da nam stranci pomognu da uspostavimo normalnu zemlju što očigledno ne žele...
Samo SBB i Fahro nam mogu pomoc da izadjemo iz ove krize, jer samo Fahro kao stranac ima mogucnost objektivno da sagleda citavu situaciju u BiH. Nezaboravimo Fahro se uspio upisati na likovnu akademiju, Hitler nije.
Hajde ne zajebavaj, taj hohstopler ,nije nasao shodno ni da dodje na debatu za clana predsjednistva ispred bosanske apsolutne vecine, Bosnjaka? Ko mu j ebe mater, neka mi popusi kuuurac, sta on misli shupcina ko je on, kandidirao se na izborima, a nije dosao na debatu?
de ponovo procitaj polako sta sam napisao
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pomozite vi nama da dovdemo pravosudje u red!
*Predanost kolonizaciji Balkana. Zašto se ne može o Zapadnoj Evropi odlučivati i njoj predan biti u Atini, Bukureštu, Beogradu i Tirani?
Zašto nama poručujete ulazak u EU kada ste vi pokrenuli proces izlaska iz iste?