Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stvaranjem Entiteta i Kantona u Dejtonu kao ekskluzivnih podrucja stvorili ste dvije vrste bosnjaka,srba i hrvata ito: -tzv.LEGITIMNI I NELEGITIMAN.Jeli vam to legalno.
Podrzacete i kupovinu helikoptera?Hahaha,bravo Mat,prodaj im helikopter.
A koji su to sve gol lopov do lopova skupa aa vama
Sve rade da nastete Bosni nikako da bude ozbiljna zemlja.Programi iseljavanja u ameriku,u isto vrijeme bez sanskcijanprema kocnicarima Bosne .. Englezi mrze sa Skotima i Ircima a nama ovde drze predavanja o demokratiji.. Pobjegli iz EU a nas uvode ??
Samo nemojte Vi iz EU i UK molim Vas. Eno u Bihaću vidimo svu vašu empatiju, ljubav i ljudska prava. Ako budte podrzavali one koji se trude Dodiku cemo dizati spomenik za 10 god.
dta oni imaju sa nasom zemljom. ako ponognu hvala, ako ne ponognu nas problem. zasto bi neko rjesavao naše probleme
Vaši favoriti su konačno zajahali KS tako da će sad zavladati mir,sloga i harmonija jer nema SDA da pravi pakao od života građanimaFederacije i cijele BiH.,hahahaha!