Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izvini ambsadore ispravno je "gdje prestaje zakon, počinje Bosna“.
Ovde se sistem i pravila ne prave za narode i gradanje da njih stite i bolje zive, ovde je sve napravljeno da politicari dobro zive da nikom ne odgovaraju njih policija stiti njih tuzilastvo ne tuzi sustvo ne sudi, zaposle koga hoce, nigdje ne cekaju u redu ne odgovaraju za nerad primanja bogovska, a oni su ti koji donose pravila, i sto bi mjenjali tako blagostanje ta njesu ludi
Najveći dušmani Bosne i Hercegovine su oni Bosnaci i Hercegovci koji smatraju da je ukrasti, prevariti i podmititi normalna stvar!
isti Furry
Prije ce te kamen razumjet nego mi
Komentar ambasadora je dragulj koji se, u obliku pomoci, nudi gradjanima.
Već 25 godina se krivična djela ne kažnjavaju, naravno za pojedince. Za većinu, bijedu, krivično djelo znači i kraj života u punom smislu te riječi...
U Bosni zakon nikad nije bio isti za sve.
Ne mogu pogrijesiti jadnici I sirotinja al zato mogu guzonje I kriminalci sta hoce
svako pravilo ima izuzetak samo što kod nas ima suviše izuzetaka ima i nepravilni pravila uglavnom ima svega mi smo bogata zemlja
meni je žao ovog lika u kakvu vukoebinu je doso
Sve države na Balkanu su takve.Bilo jednom u zemlji seljaka na brdovitom Balkanu.Vi iz međunarodne zajednice ste najviše krivi za stanje u BiH.Uvedite 100% protektorat i sve je riješeno.Nametnite svjetska građanska pravila,ali pošto je malo građana,onda svjetska seljačka pravila.
Imate ljude koji sjede u Parlamentu, izabrani na zadnim izborima, a istovremeno ostali na funkcijama ministara od prosle vlasti. Znaci, sjede i u zakonodavnoj i izvrsnoj vlasti u isto vrijeme, a sto je nespojivo, da neko glasa za zakon i da ga poslije sprovodi. I primaju obje plate. I tako vec osam mjeseci. Hoce li iko odgovarati zbog toga.
Cuj, profesionalna i depolitizirana drzavna sluzba. Pa imate drzavne sluzbenike, primljene po javnom konkursu, koji sjede u vrhu politickih stranaka.
de ti nama objasni sta bi s dijanom