Komentari (165)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretan Dan Mladosti i Dan kada se slavilo rođenje najvećeg ikada na Balkanu rođenog - Maršala i Oslobodioca naroda Josipa Broza Tita. Smrt fašizmu i nacionalizmima!
Sloboda narado !
@ogledalce Vrlo dobro, drugarice Ogledalce.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Aaaah šta je sa organizacijom MUSLIMANSKOM BRAĆOM U EU ? Bratu Erdoganu zatvorena vrata pa došao bratu Bakiru . ŠTA JE SA LJUDIMA SA 4 prsta ?. Brat Mursi sa 4 prsta je u Egiptu osuđen doživotno, Bulatović je o mafiji prije rata napisao roman LJUDI SA 4 PRSTA. Erdogan ih stalno pokazuje pa i u Sarajevu a KLIX je vješto kamuflirao podignuta 4 prsta na priloženoj slici ! FAHRO JE NEKI DAN OBJAVIO DETALJNU SLIKU Erdogana i BAkira, al BAkir ne smije da ih pokaže.
PITANJE: Da li je to i Fahro nakon mokrog brata postao samo BRAT ?? I član Bakirove kolaicije nakon IZBORA u Oktobru.
FETO je ko novorođenče, nije imao imena pa mu ga dali.
Nakon smrti ugarskog kralja 1382. godine izbili su nemiri na područjima dalmatinske obale, te je kralj Tvrtko iskoristio tu priliku da pošalje bosansku vojsku u taj dio Dalmacije, te preuzme potpunu kontrolu nad cijelom Dalmacijom, zajedno sa ostrvima te je na taj način Bosni pripojio: Split, Trogir, Šibenik, te ostrva Brač, Korčulu i Hvar.
@jamezdin30trideset ma nije valjda izvrsio agresiju hahahahahah
U vrijeme Tvrtkove vladavine razvijaju se bosanski gradovi, trgovina i rudarstvo, te se kuje prvi zlatni novac na južnoslavenskim prostorima. Na tom novcu se prvi put javlja i heraldički simbol ljiljana koji će postati znakom bosanskih kraljeva.
Tvrtko se krunisao kraljem Bosne u mjestu Mile kod Visokog (današnji Arnautovići), što je krunidbeno mjesto i svih kasnijih bosanskih kraljeva. Za vrijeme vladavine Tvrtka I Bosna je bila najsnažnija u historiji postojanja. Ostvarena je politička stabilnost Bosne, te značajan kulturni i duhovni napredak, što je zemlju učinilo najsnažnijom južnoslavenskom zemljom, a Tvrtka najvećim vladarem u historiji srednjovjekovne Bosne, a i kasnije.
Danas se navršava 638 godina otkako je 26. oktobra 1377. godine Ban Tvrtko I krunisan za kralja Bosne, čime je uspostavljena nezavisna Kraljevina Bosna, a Tvrko I Kotromanić postao prvi bosanski kralj.
Prodajem Veš mašinu i 5 metara sirovih drva.
Pa naravno da FETO UN nece staviti na listu jer je to CIAin projekat za preuzimanje vlasti u muslimanskim drzavama.
neprijatelj moga prijatelja je i moj neprijatelj
Zasto nema teksta o Tuzlanskoj kapiji na naslovnoj strani? SRAM VAS BILO!!!
@hazim123 Zato sto je Ramazan i zato sto je islamska zajednica tu poginulu djecu prozvala cafirima... ne odgovara im kako su poginuli, da su nekim cudom poginuli dok su klanjali ili iftarili ne bi se moglo ostati od vijesti...
@MCCCLXXVII Tuzna prica jos tuznije Bosne brate....
Tako u glavnom vjeciti diktatori oslovljavaju svoje politicke konkurente.Dovoljno je upratiti Dudkovo prostacko ponasanje u genocidki prema SZP i njihovo stalno medijsko omalovazavanje
Čuj kontrolirati finansijske tokove, umove, politiku i preuzeti vlast. Pa šta rade vladajuće stranke u Federaciji i BiH uključujući i stranku koju vodi gdin Izetbegović. O AKP ne želim, to je unutarnja stvar Turske
Letice ovi turkofili zajedno sa sve SDA na oktobarskim izborima, dosta je bilo njihovog primitivizma i seljakluka i fildzan politike.
Svi fetovci ce biti izruceni aBda, a ove domace pristalice polako se fataju krivine, kolovodja Bugari je vec u Monte Negro...
Igraju srpsko kolo Bakir i, Erdogan