Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NIJE NORMALNO BIT PEDER !
Nisam derpe al nek legalizuju marihuanu i puste ove lezi bezi pedere da izadju ko svako normalan, ma to bi bila harmonijaaa :D Zivjelaa Holandija !
peeedeeeriiii
Dobar potez, naše društvo se pali na obezmožgene kičmolomce i wannabee fakere, dok istovremeno problemi izvikanih "ostalih", Fincija i Sejdića, nisu ništa naspram homofobije i stigme koja vlada spram LGBT osoba. Progon i obilježavanje koje je na sceni je skoro na nivou srednjeg vijeka, u čemu kler može imati značajnu ulogu. Nadam se da će moja zemlja sa više humanosti prihvatiti različitosti medju njenim gradjanima, jer alternativa je blatnjava kasaba i ukisla selendra.
Znaci ova tri dana dok traje festival guzove uz zid.Nisam nacionalista,daleko od toga,al tog/tu/to Merlinku ne hebu dva% u rodnom gradu a u Sarajevu se tradicionalna manifestacija zovem po njegovom/njenom imenu.Nismo u stanju ni svog pedera,lezbacu,trandzu naci pa da se po njemu zove festival nego i to uvozimo iz komsiluka.Sramota,izgleda da ista kriza pogadja i LGBT populaciju.Kod nas je i hetero drustvo u krizi, kako li je tek ovima sto se kriju po ormarima?Sarajevo grade sta ti LGBT rade.Sad nesto kontam ko je nama kriv pa nemamo nikoga da isprebija nekog od navedenih onda bi mogli promjeniti ime festivala.Bas nam je drzava u curcu.
pa zrtvuj se ti druze pa prebij osobu koja je vec mrtva i koju su vec ubili takvi kao ti! slavit ce te nacionalisti, mozda i dobijes ulicu u sarajevu?! vidis da je to karakterna osobina naroda sa balkana, da velicaju ljude krvavih ruku, a one koji pozivaju na nenasilje redovno zatuku cekicem. pogani narodi do zla boga!
Jebe se meni nek svako radi sta hoce, samo kazem ako vec hoce svecanost i ako je imaju trebali su naci neku licnost koja je barem malo, mrvicu, sitnicu vezana za BiH barem da se jednom popisala s ove strane Drine,a ne lika koji je Beogradjanin,dobio degenek u BG i zaboravili ga u tom istom BG ko da nikad nije ni postojao.Onda se nadju veseli nasi pederi pa skontaju da bi hepening moga da nosi ime tog istog lika.Samo kazem mogli ste nekog domaceg pedercinu naci mozda bi vas patriote podrzale.
Ima li sta vaznije od promocije prava u ovim nasim zaostalim vukojebinama, balkanskim, gdje svak gleda samo da sto vise zakine drugog...
E Sarajevo je stvoreno za tu Merlinku, hahahahaha
Akobogda idem da odgledam sve i jedan film
I reklame u pauzama izmedju jel de?
akoBda
kad smo vec kod ovog festivala preporucujem film odlicnog zelimira zilnika: http://www.imdb.com/title/tt0112914/?ref_=nm_flmg_act_1 i covjecnost stavimo vise u prvi plan, ostalo je irelevantno.
naravno :) kakvi tek dijalozi :)