Komentari (167)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo se vi zavaravajte i ismijavajte, sličan folklor napravi genocid!
Moj komšija Slobodan je povratnik, i za sebe tvrdi da je izrazito hrabar. Nisam nikada imao prilike da to testiram, ali vjerujem mu. Snašao se relativno ok otkad se vratio, bavi se poljoprivredom, i moram priznati da ima neke čudne običaje koji odudaraju od ove sredine. Recimo, kad god su veliki dani i čim jedno dijete baci petardu, Slobodan istrči iz kuće i podmazuje traktor. Zna li iko o čemu je tu riječ?
@Ausfahrt logično je da neko pravi vojno-policijsku jedinicu, zbog ratnih ili nekih drigih kriza. naš narod je glup za ove stvari, glup i naivan a takvi prvi zaplate.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Laktaski vepar ni da zucne o zatvaranju rafinerije u Bosanskom Brodu i trenutno o otpustanju oko 150 radnika a od tih koji su prvi za otpust njih oko 115 su jedini hranioci obitelji.On je upravo taj koji je doveo i uveo rusku mafiju u tu rafineriju.
1. februar po hidzri ili? Biskup Ponza je 1238. godine sagradio u mjestu Brdu kod Vrhbosne katedralu sv. Petra i Pavla i uz katedralu kaptol. Time je naselje na mjestu današnjeg Sarajeva tri stoljeća prije osmanlijske okupacije dobio ime Vrhbosanje. Iz tih vremena datira kamen s ugraviranim natpisom: 'Beati Petri in Verb(osna)". Utvrda Vrhbosna spominje se 1379. godine. Župa istog imena spominje se 1415. godine.
Mile Trix FX...
Ovaj novinar je prilicno plitak,kao prvo nisu ugasene specijslne jedinice nego jedinice za podrsku,specijalne jedinice i dalje postoje.Drugo zandarmerija se tek uspostavlja,cim kaze covjek uzimaju mlade policajce u zandarmeriju,znaci povecava se brojni stanje,trece svi koji ulaze u sastav idu na specijslnu obuku kao za specijalnu jedinicu i nista se preko noci ne moze napraviti i polako sacekaj da vidis ih za godinu ili dvije.
Samo se sprdajte, ali oni se "postrojise"!!!! Sta ima Inzko? Sta ima SAD ambasada? Neko zabrinut? Sigurno cete se oglasiti na drustvenim mrezama...
Gey parada .
Čestitke iz FBiH! Mi svi u FBiH treba da podržavamo svaki Dodikov postupak. On polako, ali sigurno od RS pravi policijsku državu, urušava financijsku stabilnost i likvidnost RS, prikrivajući to simboličnim investicijama, tipa autoputa, gdje 1 km košta kao da se pravi na Marsu, a ne u RS... Samo tako nastavi, mi smo uz tebe!!!
Ko se puške laća traktorom se vraća hahahaah
Sve ide dok zapad finasira vojsku, policiju, upravu... Kad nebude više onda će RS zatvoriti granice.
@gradmir1 Pa prošlo je 25g od završetka rata a situacija gora nego prije tog rata. A šta vi očekujete. RS je entitet kojim se štiti srpski teritorij, jer su Hrvati prognali sve iz krajine. Možeš raditi šta hoćes, i sa dva srbina RS država.
@gradmir1 Lako je dobiti inspiraciju u njemačkoj.
Ovo jedan garonja neutralise za 2 min 😂
Nemate čim hranit i plaćat tu "žandarmeriju" pojedene su davno konzerve iz JNA a ti što paradiraju ko da su iz cirkusa izašli.Narod vam je na javnim kuhinjama.
Kad ce se formirat besplatni udzbenici? Kad ce se place formirat oko 1000 €? Kad ce se formirat besplatno lijecenje ? Kad ce se formirat podjela krova nad glavom onom ko ga nema? Pamet u glavu narodi Bosne, kakve zandarmerije kakvi bakraci. Neka se velika pljacka sprema mazu vam oci zandarmerijom.
Kim ipak nije sam ima brata Dodika 😂😂😂😂
Sutra opet u policijske uniforme. Isto osoblje!
Kazu da nista nije dugog vijeka kad suvo pokisne.
Gje su bosnjacki lideri da osnivaju neke rezervne sastave u federaciji znaju samo reci sta ce oni a mi ni opreme nemaamo