Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo jos srednjoskolcima ti Wigemark i Incko i mozete suplje pricat ove barabe ovce od vas naprave u sekundi
ja mislio Alex haha
Veoma pozitivna priča iz Jajca. Hvala svim činbenicima što se trude i također zahvaljujem pučanstvu na razumijevanju.
Joj bit ce mu prava steta ako ne svrati na kahvu u Fatime pored Jajca.A tek Fatine sampite😂
Kakvo spinovanje, da ne povjeruješ! U Jajcu već 20 godina obje srednje škole rade po hrvatskom planu, izučava se zemljopis i povijest Hrvatske, nastava se odvija na hrvatskom jeziku, na diplomama grb Herceg-Bosne, i sve to nije diskriminacija i nije problem, ali je automatski problem kad se htjela formirati škola po bosanskom planu, na bosanskom jeziku, sa grbom BiH na diplomama, uz izučavanje geografije i historije BiH! Kao da je Jajce u Hrvatskoj, a ne u srcu BiH!
POLITIKA VAZDA KUR*A BILA
Bitno je da Bosnjaci nece skolu po Bosnjackom planu, a ako se kad Hrvatska djeca odluce da nece pohadzat Hrvatsku skolu onda ce bit vijest... a to se nikad nece desit. Glupi Bosnjo.