Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koju li ovaj ima privatnu firmu...
Ja, i ?
Ovaj Huremivic ne zna svoj posao. Vise Fena radi za Srbiju i Hrvatsku, kao i genocidnu tvorevinu, nego za FBiH koja ih placa!
Ovi samo čekaju dodika i slične bezprizorne ludake, pa da se naslađuju i od toga žive
Malo nam je medija i lažova....samo da imamo klix dosta je
što im je zgodan direktor. mogao bi modernizirati moju redakciju svaki dan
Bakirov Dzumas, onaj sto ide u drugu dzamiju pored svoje blize, zarad kombinacija.Pogledaj mu bradu Wehabiijsku!? Cuj zgodan? hajde neka je, tebi mozda...ali je hinjo onaj novinarski koji vodu navodi na ELENIN potocic...Nesto kao sto je Covic skrenuo rijeku u svom okruzenju.BOJKOT LEVATA!
@LordXYZRBiH Auuuu Care moj :( daleko smo.Ja sam stotine sati proveo u razgovorima sa 'Strancima', pocev od najvisih duznosnika i diplomata, do vojnih i civilnih 'regulatora'.Ne mogu sada puno, ali objavicu 'memoare' kada se krene na Poljine, tako da stojim iza svojih rijeci i ARGUMENATA.Nadam se tvojim opaskama, a do tada STAY zdravo ;) 'Srecko-Poljine 2021 '
Znao sam ja da si ti Soroseva pudlica
Imamovic isfurao za Rajvosa...Radoncic/200kg droga 'ceka protestante'...OSA/CDA ''Ubaceni su spijuni'' 6 dana NIKO ni MUKAJET!? Slijedi pravi scenario...mic po mic! Sretno nam svima! OTVORIMO OCI, NACULIMO USI! Nemojte da nas razvodne! Niko od protestanata NIJE dosao da uzima TUDJE!
@Lord ...Kujcina PLENUM vise! Navlakusa bila za NEORGANIZOVANE protestante!SPINOVI ubili u pojam sve :( Onog sto se omotao zastavom, nasukali da je kao 'vodja' jer APARAT trazi GLAVU!Malo nam je falilo....Slijedi druga runda, ali sa mnoooogovise ORGANIZACIJE.Usput su sve olaksavajuci fakti trenutne HOBOTNICE ..Ubistva, zataskavanja, egzodusi...3000 osoba je KRITICNA MASA...Vidimo se na Poljinama!Sretno nam svima!
FENA je KLASICNI hobotnicarski MEDIJ! The End! SVE ove medije koji truju, ne iznose istinu, kriju ELENU, nisu objektivni TREBA ugasiti nakon Poljina! Sretno nam svima! Mic po Mic !
DA LI OVA FACA ULIJEVA POVJERENJE???
Gdje se ELENA oglasava??Hayat...Bakir FENA.Otvorimo oci i ne citajmo njihove gnusne lazi!Kradu, ubijaju, podmecu, sude nevinim...lista je duuuuuuuga ....a SVE uz pomoc OVAKVIH MEDIJA! Bojkot!
A naravno da ce u Tuzli da nece u Foci ili Trebinju gdje zive genocidasi!!!???
HOBOTNICA je OGROMNA!Sve sto vodi ka slabljenju i pucanju po savovima ELENE and Co. trebamo STRAHOVITO podrzavati.Naravno da i ovi koji su tu okolo, pripadaju levatima!Hobotnica sa NIP-om ima trojanske konje!Podrzimo shmekere do konacnog sloma ove krimi-tvorevine.Lako cemo se kasnije dogovoriti kada su postavke ISTE za sve! Sretno svima! "Srecko-Poljine 2021' PS.OVA Fena je njihovo maslo!