Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne kuzim....ako u sda niu zadovoljni durakovicem zaso ga pozivaju da se vrati
Durakovic mars napolje
Nek ti sad pomogne Naser kriminalac zbog kojeg ste htjeli dovesti u pitanje komemoracije srebrenickih zrtava!Nikad ti to halaliti necu,crkni zajedno sad sa Naserom,Munibom,Dodikom(kojem ne izlazis iz guzice) i maravno tvojim veeelikim prijateljem Vucicem u ovcijoj kozi! Crkni te svi pleme vam se zatrlo!
Tu izgleda svasta nesta smrdi,ako je direktor smijenjen legalno sta tu ima da kuka nacelnik,jeli to sve mora biti kako on hoce,svagdi na svijetu pobjednicke stranke vode i kadrovsku politiku.Nije se nacelnik pobunijo kada Bosnjak nemoze da dobije radno mjesto bas u domu Zdravlja,sto se nepravilno dijele nepovratna sredstva,zbog raznih problema,sto mnoga mjesta jos nisu dobila struju kaja su je imala prije rata,sto mnoga mjesta nemaju ambulantu,......Izgleda uvijek kod svih nasi politicara u prvom planu su licni interesi,zanimljivo koliko ga boli radno mjesto hej Milosevica???
Tale, vidim da si mnogo pametan. Zaista ne vidim nikakav problem što je čovjek sa srednjom spremom postavljen za direktora Doma zdravlja, umjesto doktora. Tvoj pileći mozak zaista ne može da vidi nikakvu razliku.