Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I sada ce sve da zavrsi i zataska se na stranacko- korumpiranom tuzilastvu. Poslije ce ponovo biti da je pojeo vuk- magarca, da je sve po zakonu ili da je zastario slucaj i sl. A ovi sticenici su svakako ludi, njihove familije potencijalni ludjaci ionako ne kontaju nista. Sve po starom u Bosni, samo se treba naviknuti. Ludjaci na slobodi, jos nam i drzavu vode, pametni i obrazovani sute.
Pokušavaju sebe uhljebiti, to ti je...
Da se upotpuni trio fantastiko, fale Bekan i Kastrat! De ne rise Drljača, već vidi izlaze izlaze li kadrovi tvoje stranke tipa Arapovića, Kadrića i Čevre iz dotične Džane, a ostavi se ovog poštenog insana!
Ne zna se ko pije ko placa, sta ko radi i sta ko utvrdjuje. Ali svi znaju da uzimaju naknade za rad i to od najtuznije kategorije djece i ljudi. Ma i marka ako je otisla gdje ne treba sve skidat a ne svi istrazuju u okviru svoje neke nadleznoati i pojeo vuk magarca.
Pa ja uporno ponavljam, ako pozovete policiju za najtezi kriminal samo skrenete paznju na sebe i mozete ocekivati da vas procesuraju, napakuju i da vi budete krivi zato sto ste trazili policiju i upozorili na kriminal. Nikada ovdje zivota nece biti, mozete mastati, ocekivati ali docekati bolje vrijeme i bolju drzavu i bolje zakone nikada nece docekati cak ni nasi unuci i njihovi unuci. Ovo je samo jos jedan dokaz da bolje biti nece narednih 50 godina. Game Over
Ima nesto i u tome da se svakodnevno otkrivaju sran*a, do sada su se pokrivala..
Gdje ja živim jebote.