Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na prvom mjestu nam treba biti zdravlje i zastita velikog turskog predsjednika Recepa Tayipa Erdogana !! On je nas duhovni lider ! Ako on ne bude dobro necemo ni mi !
@AKPartija 100% sam siguran da je Erdogan zaštićen 99% od korone gledaj sebe i svoje da spasiš ne brini se ti za sultana
ljudi i raja,pazite se nerazumljivih i neobjašnjivih izvajava pojedinih osoba,pogotovo javnih i "utjecajnih",jer ako nema dokaza za ono što piše i govori,znajte da je ta osoba "pala" psihički i da nije realna. pazite se nerazgovjetnih,neobjašnjivih i "PARANORMLNIH" poruka ,jer to pišu pomahnitale osobe.
Nek prvo uplate poticaje iz 2019 ,cekamo !!!