Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nećete na ulice? Ne morate, ko vas ebe sve odreda i onda govorite loše se živi, ovo je 7 put da se odbija rasprava od izmjenama zakona koji bi digao plate. S kim ja zrak dijelim...
Najveća sankcija ovoj politici i državi je odlazak odavde, pametni će shvatiti, a ko ne želi da shvati, neće nikad ni shvatiti. Ja vam svima želim sve najljepše u životu i da lijepo živite, ali bez svijesti o tome da građanin mora promjeniti svoje stanje, nema napredka.
Ovi zakoni su najobičnija podvala adnana smailbegovića i udruženja poslodavaca... kaže da se plate mogu povećati za 400 maraka bez dodatnog poreza i doprinosa... pa to znaći da će samo ono iz koverte prenijeti na račun i plata ostaje ista
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Narod neće na ulice, narod dobro živi iako evo sedmi put odbijaju raspravu o istom zakonu. Dobro živite čim ne izlazite na ulice, mislim da je nepotrebno bilo šta više reći. Ponavljam, najveća sankcija ovoj državi i politici je odlazak iz države. Pa neka to tumači kako ko želi.
pa sto ce raspravljati kad imamo super prosjecne plate ?? mislim kad uracunamo i njiihove plate sa nasim!
Kad vidim ovo troje bude mi muka. Ovo su najizmišljenije funkcije u drzavi. Ma nikakve odgovornosti. Čak su bezveznije od gradonacelnika Sarajeva.
Drzavnici kakvi su u BiH,nikad nece glasat na svoju stetu,ako usvoje zako manje ce bit para u buđetu.ODAKLE CE ONI KRASTI?
Manje će biti za penzije i zdravstvo.
Da smanje doprinose za pio i zdravstvo, pa bi ko privatnici podigli platu. Ili bi to zadržali za sebe.
Nikad gora vlast nije bila nego sada- fakat !!!
Kad smo glupi, sindikati osnovati stranku i riješen problem... A ne glasati za imbecile i onda ti oni kroje kapu.
Zahvalite snsd i hdz-u
Stvarno mi ovaj narod nije jasan majke mi moje sve bi to istrpilo i da je faraon tu samo da ne puca
Veliki broj zastupnika ima svoje privatne firme, zasto bi sebi nastetili, nisu ludi, ludi su oni koji za njih glasaju.
Kako narodu nije jasno da od povečanja plata u realnom sektoru nema ništaTreba smanjiti poresze na plate namete na 30% da bi nešto bilo Turci su uzimali desetinu ovi uzimaju polovinu.
Lopovi,Lopovi Lopovi.
Koliko ih zanimaju radnici, eno i Igor zasp'o.Oni samo imaju sluha kada sebi place povecavaju, a radnici nek cekaju bolja vremena.
...vidi GA, zaSPo
Nema od toga nista OVE GODINE BIT CE SLIJEDECE AL NESTO MOZDA NI POLA KOLIKO GOVORE TAKO DA SE NE ZAMARATE ...
kolike su vama plate seljacine šljegli ste sa bosanskih brda i bogatite se fukaro seljacka dat ce Bog da sve sto ste opljackali od raje u apoteci potrosite amin 🤲 jbo ti nas kad smo pustili da nas ovakve seljacine prave kretenima jeli dostaaa? vrijeme je da stoku rastjeraml