Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto se dugovi opraštaju sportskim klubovima - za koje znamo da si bilježili brojne malverzacije i lošom upravom došli u katastrofalan položaj, recimo a privrednim subjektima nikako?
potpuno ispravno, a da je ovaj zakon donesen prije 15 godina sad bi sva preduzeća koja su uništena radila, od toga bi se između ostalog finansirali i sportski klubovi....
ukinite porez i neće biti problema.
znaci konakovic unistio bosnu i sad ce mu to oprostiti
@pipun2 mi smo godinama u provaliji....
Lopovi pokradu, lopovi im omoguce otpis duga, i kako god se okrenes straznica nam dojde nazad, sa ovakvom ekonomijom i politikom idemo mi lagano a sigurno u provaliju.
Da im budemo zahvalni?? Pa oni su ih u dugove i zgurali.....