Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da nisu to mozda borci iz trezora
Ne, ne i ne. Uz svo dužno poštovanje, postoje sistemi socijalne zaštite i podrške koji trebaju regulisati egzistencijalna pitanja boraca i njihovih porodica, ali u smislu zapošljavanja, samo se smije gledati kvalitet! Prioritet u redu, nije problem, prioritet u dodjeli prava stanovanja, nije problem, ali produktivnost se mjeri kvalitetom, ne da li je neko učestvovao u ratu ili ne. Kao neko ko je proživio rat poštujem ovu kategoriju ljudi, ali ljudski kapital proizvodi veći prihod i to je to.
...da ste vi zivi i zdravi...kakvi borci...toliko je vakta proslo od rata da su borci vise starci i njih treba penzionisati i zbrinuti na drugi nacin a ne poslom... zaposljavajte armadu mladih i samo mladih, a od mladih kroz oporezivanje gradite konacno socijal i sistem te pobrinite za ugrozene skupine, invalide borce, socijalne grupacije itd! tako se to radi bog vam pamet dao!!!!
Imam druga,vrijednog,bez poroka,ucenika generacije.Covjek sada od 32 godine i sehidska porodica. Ni dana radnog staza a predavao Za posao na sve strane. Dobio je od Vas samo jednu veliku kiturinu! Neka Vam je na cast svima vama koji ste za to odgovorni! Radi takvih kao vi,covjek se vjerovatno sada okrece u grobu dragi ministri,a Vasa djeca neka studiraju po bjelosvjetskim fakultetima..... SVAKA VAM CAST!!!
Tugo moja, nema njihovog babe da ih zaposli, ostalo je sve suplja priča.
hahahahaha, 20 godina iza rata neko se sjetio da ovo izgovori. Radnih mjesta ni na mapi, i ako ih bude zna se da će na njih zasjesti djeca političara. Hajde, makar se neko sjetio pa ovo izgovorio ,,tresla se gora rodio se miš,,
ovi iz sda sto su se nakrali para prvo obezbjede djetetu posao pa ga onda prave,borci mogu samo cistiti ulice
sve to lijepo zvuci na papiru, a u stvarnosti nista od toga..
sve to lijepo zvuci na papiru, a u stvarnosti nista od toga..
Eno borac BAkir se već zaposlio. I TE KAKO ! Spade s nogu od posla !
Tu pricu od koje nece biti ništa slušam vec 20 godina i postali ste dosadni.Mogli bi ste sa rijeci preci na djela.