Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gdje su završile pare?
samo po sitnim ribama, a somovi i calje plivaju. a zna se gdje su somovi.
markica po markica i sto jedna markica i eto ukrupno.
Ja iskreno vjerujem da je vecina inspektora postena i nepotkupljiva i da rade savjesno svoj posao, samo tako nastavite i sretno, a ovi sto uzimaju ce pasti kad tad!
Koliko dobro radite, siva ekonomija i rad na crno cvijetaju.To sto prezentirate kao rezultate je minijaturno s obzirom koliko su prisutne ne zakonite radnje na terenu.Pocnite raditi temeljito a ne selektivno i korupciskim metodama,vi mislite da narod ne vidi ta vasa sranja.
Zašto imate empatiju prema varalicama i lopovima? Ako nije uredu da ministar krade državu, nije uredu da to radi trgovac, privrednik niti bilo ko drugi. Kakve veze ima ko je sitna, a ko krupna riba? Svakog ko mulja treba opaliti po prstima.
mamu im
Kazu da nisu korumpirani ni malo , za male pare oproste neprijavjenog radnika . Tako mahala prica , a mahala uvjek najbolje zna.