Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto nase drzave i govana.Zovem epidemiologe da prijavim osobu koja je jucer stigla iz Njemacke i ne pridrzava se samoizolacije,a niko se ne javi.Sramota!!!A ta zena dosla jucer a vec danas hoda po selu i sa konama pije kafu
Imam i ja takvog komšiju. Iz Minhena, evo ga hoda, šprda se sa koronom
@fbUser1584033535 Zovi non stop, dok se ne jave!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ko na migrantima koji ilegalno prelaze granicu vrši sanitarni nadzor.. gospodine?
Da je nekome stalo do ljudskih zivota ogranicio bi masno, slano, slatko alkohol, pesticide u prodaji da nas spasi od srcanih bolesti, kancera, dijabeta i mnogo drugoga kao vodecih uzroka smrtnosti u Evropi... Na kraju ko je umro od virusa? Upravo ovi vec dobro bolesni od navedenih bolesti... Na kraju jeli ima de je iko vidio oboljeloga, da je obolio, ali i ozdravio od ovoga virusa?
@fbUser1584033535. Ma zdrava je mozda ima.test iz njemacke prije neg sto je Stigla..
Avion sam.odkazo veceras..Ostajem u Deutschland dolazim sledeci mjesec ako malo se smiri..Jbt ovo svaki sat nesta novo..nisu sposobni odluku zatvori il ostaje otvoreno i to je to..
od opreme imamo dva pakavonja 3d,,dva sampona monia,,6 metli brezovace i 3 blica za staklo
Povucite sve inspektore iz penzije, pa vidite da nemate ni toplomjere a kamoli osoblja da pokrijte sve granične prelaze
Crvneka u pasos i mozes sa kolerom preci nasu granicu.
ljudi vise obole citajuci klitoris i slicne jevtine onlajn tabloide veci je efekat straha stresa i napetosti. prija cete od toga umret neg od kuronje
I da se oni koji ulaze zakunu majkom da nisu lagali u upitniku.
E sad sam jos vise zabrinut,jedino sto ovi znaju je koverta i janjetina