Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za sve je kriv Radončić koji neopravdano širi paniku, prijeti smrtnim slučajevima najbližih, a da ni jednom nije stavio masku na lice. Toliko o opasnosti koja tek treba da dođe! Kazniti prvo sve vas koji štite paniku, dijelite okolo maske, a da niste nijednu ostavili za sebe!
tuci po narodu koji jedva kraj s krajem..ako ova korona ne pokrene nešto, ništa više neće, i ne treba poslije toga pričati više
Sve je kaznjivo kad se radi o narodu, a potkovani sudija je nekaznjiv, prodaja diploma je nekaznjiva, afera Asim je nekaznjiva? Mateeerrrrr vaaaammmmmmm jeeeebbbeeeeemmmmmm
Dajte nam imena , nekad je u staroj Grckoj postojala mjera, Javnog sramocenja. Ko krsi, ime i prezime, pa da ga malo pljuckamo, da ovim drugima ne padne na pamet.
Nek je 10 ljudi od ovih 5,700 zarazeno najebali smo
Bravo, to je ekonomija