Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolje svakom stanovniku FBiH dadnite po 200-300bam ko radi i ko nije radio da mora potrošiti u određene oblasti, da ne može na hranu i kafe. Ali može trgovine bijele tehnike, odjeće, turističke agencije, hotele u BiH itd sve što je stalo da krene, povećati će se promet (obrt) a svaki stanovnik će nešto kupiti potrebno za njega ko bude mogao uloži će svojih 200-300bam
Ova vlast u BiH moze da radi šta god hoće s neosvještenim, neorganizaovanim, poltronima bez kičme tzv. glasačima. U Hrvatskoj više ne moze i nikad više neće moći, u velikoj mjeri i zahvaljujući godinama provedenimu EU.
Neka sva privreda potone. Neka se ugase sva radna mjesta, otkazi da se dijele kao na traci. Neimaština da zavlada jače nego sad. Samo tako će ovaj poluživi organizam, zvani država, da nestane.
Skunuti ovima sto imaju preko 1500 plate i podjelit najugrozenijim . Zvuci kao san
Sad na izborima treba zapamtiti. 1 -- Veliko kasnjenje u donosenju zakona za spasavanje radnih mjesta. 2 -- Licemjerni korona zakon koji veze nema sa pocetkim krize jer uzima u obzir usporedbu 1. i 2. mjeseca ove i prosle godine, a kriza pocela u trecem mjesecu. Dakle izgovor samo da se te pare ne dadnu ogromnom broju ljudi kojima je najpotrebnije. 3 -- Nikakvo smanjivanje niti ukidanje povlastica samima sebi.
@fbUser1587536043 DRUGI DIO KOMENTAR PREDUG: 4 -- Lose upravljenje krizom (zabrana javnog prijevoza dok firme mogu raditi po volji) 5 -- Sve u svemu laganje o pomoci nezaposlenima i ljudima na cekanjima, odugovlacenje iako se ne ustrucavaju uzeti kredite od kojih gradjani ne vide nista, a gradjani ce ih i vracati.
Nesposobni ste trebate ostavke dati
Parazitima na drzavnim jaslama skinuti 50% plate a isplatiti minimalce ljudima bez posla. Korektno ali ko bi glasao od vas da mu se skine 50% , niko garant.
Taman kad sve prođe :) ma laganini vi, odmorite, ne žuri nam se
Pandemija će proći a oni neće stići pomoći preduzećima....