Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo da iskoristim priliku i hebem mamu svima iz ove sale sa slike !!! ps: Izvinite na psovkama ali samo moro :)
"Zarađuju" plate (iz budžeta koji se puni na teret običnih građana) tako što svoje radno vrijeme posvete planirajući kako da potroše pare koje planiraju maznuti od građana slijedeće godine. Da nije smiješno, bilo bi tužno. Il' obratno. Kako god, mi ćemo preživljavat iz dana u dan, a oni će živjet' iz dana u dan.
Dok je MMF-a bit će i nas... Bit će i penzija ... i plata i svega ... Živjeo MMF !
Da, sve dok MMF ne dođe po svoje (naplatu duga i kamata)..
Zivimo na skrge od milnsti drugih mislim na vladu i drzavu a taj mmf sto i da para bude za nasu veliku administraciju
ma lako ce oni budzet rijesiti, naucili su najbolje kako rukovati i raspodjelivati pare koje oni nisu zaradili
Bez obzira na minuse, Predstavnički dom Parlamenta FBiH radi za dobrobit svojih gradjana...svaka im cast!..Predlazem da im svi damo po jos 15% od nasih primanja (plata, stek.penzija, bajramluk, bozicnica.......)