Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za sta vi primate plate sve vas treba...
Ima li ijedan pravnik da odgovori zašto se ne rade obdukcije preminulih? Meni kao laiku je poznato da gotovo sve države na svijetu imaju zakon o zaštiti od zaraznih bolesti koji podrazumijeva obdukcije preminulih. zasto to ne rade u praksi??
Ali niko ne poštuje mjere...? Koja je poenta kad inspekcija cese guzicu... U klubovima čovjek na čovjeku, škole i fakulteti isto...i onda se čudim što imamo ovoliko zaraženih na dnevnom nivou Ko je ovdje lud?
joj preseravanja sa ovim pleksiglasom i maskama.. uff sere mi se