Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mamu vam jebe m, nedavno ste4 milje kaznili pekaru zato sto nema knjigu zalbe, a to sto kladionice imaju preko 50 miliona duga...odnosno jedan covjek...a dje su ostali da ne pitam, to nije problem jelde.... sve vam jebe m mrtvo i zivo
rascerajte i ovo malo mladih ljudi iz bih, iovako bjeze. dok u drugim drzavama postoji opomena da se popravi u odredjenom roku pa onda kazna. kod nas jedva cekaju da sta nadju pa da lupe kaznu i dive se time mlate iz fotelja kako su to super uradili.
najveci duznici su firme u vlasnistvu drzave s vi opalite po pijacarima
Naknade za ceste i zagađenje nemaju nikakve veze s inspekcijom, trebali su onda doidati ovdje i milijarde posuđene od MMFa, kazne koje je naplatio MUP, mito koje smo dali doktorima... što je matereti teško reći istinu, što se u svemu mora lagati i pretjerivati?
I opet para nigdje, sve kase i trezori prazni
Inspekcija ganja male privrednike obrtnike i str i sur a velikim ne smiju ni da uđu jer im ne daju stranacki mocnici sto ne idete u BH TELECOM VIK ELEKTROPRIVREDU GRAS BINGO KONZUM INOVINE TOBACO PRESS DUHANPROMET CENTROTRANS HOTELE PO BJELASNICI I SL tu necete ili nesmijete da detaljno precesljate jer to su stranacke firme donatori