Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dnevnik 2 je rat i Ratka Mladica prezivio ali Bakira i SDA stoku izgleda nece?
Bakir i SDA su otjerali vise raje u Njemacku nego rat 92
@samp1ta pa i njemačka ima državne medije
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U zadnje vrijeme puno emituju srpskih serija i filmova. Ne vidim razlog za to. Od ekavice mi se povraća i odmah moram prebaciti na drugi kanal..... Ako tako nastave nek im Srbi plaćaju pretplatu. Šta mene interesuje šta se dešava u genocidnoj državi i sa genocidnim narodom.....
da, da, onda u po dana neka srpska serija gdje ljudi suju Boga ladno..to je velika sramota
Ja sam 10 minuta gledao u taj dnevnik 2,sa plavom pozadinom...podsjetilo me na prije rata,kad se tako cekalo da pocne neka emisija.Da zena ne prebaci,izdrzao bih svih 13
Zato su bolji zivot pustili po 15x Pravi program imaju
Televizija kojoj (jedinoj u FBiH, cini mi se) obiljezavanje zlocina na Koricanskim stijenama nije vijest dana i ne treba da postoji.
Baka na aparatima.
Nikakva steta nisam ni znao da ftv jos ide.
otislo im crijevo nalijevo
Ništa nije čudno kad su sve zaposleni podobni i poslušni stranački ljudi, od svih njih i jedna obična čistačica ima više razreda škole... SDA snaga je u tenderima!
Na stranu sve, ali nama osrednje intelektualnim (a ne i lijenim kao što neki vele) bošnjacima ne treba više od pinka i arene. kill them all.
Hajd taman da Kojovica nismo morali gledat i jos gore SLUSAT!
hahahhahahhaa humoristicka serija.dobro receno.
niko ga i ne gleda
Ohoooo sta je ovo??! Hoce li i SAFF i AVAZ dobiti svoje zamracenje?? :D
Nije se Sebiji svidio program dnevnika pa prolongirala za 23h 🤣🤣
To su ti sposobni kadrovi Ftv-a, kako je na Rtrs-u i svim drugim kanalima bilo dnevnika? A da, vama trebaju specijalni uslovi, jer ste vi osobe sa specijalnim potrebama. Hocete li mozda da vam platim tv taksu za najgori program u evropi. Svaka tv stanica ima bolji program od vaseg, a nr traze ni pretplatu kao vi nesposobni, stranacki paraziti.