Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ostavio je hrsum iza sebe Nepismene i nekompetentne likove unaprjedio i tako dugorocno ovaj organ upropastio Nekompetentni Ensad Korman Mustafa Selmanovic Hodzic Zijad Itd itd
mora biti HDZ ov covjek ... bolesnjaci su se vec dogovorili sa Hdz...
A otkud Lukac u federalnom policiji?
Kako god, BOSNJAK MORA BITI SEF FUP-a, pa vi podizite koliko god hocete lazne optuznice protiv prvorangiranih!
Čovjek ima optužnicu za ratni zločin i kandiduje se za zamjenika direktora FUP-a a meni nedaju lične karte dok ne izvadim potvrdu o nekažnjavanju.
Mah to je fora da se diskvalifikuje. Kod Vlaha je sef milicije genocidne ratni zlocinac i postoji snimka na Youtubu kako su malom Bosnjaninu nabili fes na glavu na silu i kasnije je isti ubijen.
Dok se prekontaju koja je nacija na redu za direktorsku poziciju. E jedino ako ih onaj vazda prepošteni BOSS ne preyebe, pa kandiduje niskostartajuceg Srbina, ili sta vec imaju na lageru.
@Qemalji S obzirom da katolici u Bosni nisu narod, nego manjina, s obziroma da uplacuju u FBIH poreza (6/100%) kao manjina, s obzirom da je prethodni Dragan Lukac bio katolik, sef FUP-a treba biti Bosnjanin i to ultimativno.