Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
daj imena!
koje pranje mozga sunce ti krvavo
Mozete mi ga lagano i polako uz zvuke violine poslaufat i nista vise i ne samo inspektori vec i policija i vlada federacije kompletno svi hahahah
hahahaha.
Slobodno, poslije idemo sudu za ljudska prava. Jedno je drzati fizicki razmak, ne okupljat se u grupama vecim od dvoje ljudi, ali da mi zabranite kretanje eh to je vec nesto drugo. Vidimo se.
@stopNacionalizmu To ti ne važi ni u EU u vrijeme kada je proglašeno vanredno stanje. Zato, čitaj malo zakone, povelje i sl. pa ćeš znati, a ne samo laprdati jer si čuo da postoji neki sud za lj.p.
jedino pametno rjesenje bi bilo uvesti potpuni karantin od 15 ili 21 dan. licno smatram da bez toga nam nema spasa. podrska solaku u uvodjenju novih restrikcija i rigoroznijih mjera. kad svi prije shvate da je to za nase dobro, lakse ce vam biti u izolaciji.
@bolabola2 Tako su i jevrejima u početku govorili da ih vode u hotele, za njihovo dobro
Treba to zesce kaznjavati , al bez razlike . Svima isto makar bio i nikola tesla brate eo ti kazna kao i muji pa se ti zajebaji .
@shooter90 Eh, kada bi još i prekršaje inih stranačkih kriminalaca istim aršinima kažnjavali kao i običnog čovjeka, mi bi bili k'o Njemačka
Ne ostajem kod kuce! Do policijskog sata mogu ici gdje zelim 😊
@1Queen jedino pametno rjesenje bi bilo uvesti potpuni karantin od 15 ili 21 dan. licno smatram da bez toga nam nema spasa. podrska solaku u uvodjenju novih restrikcija i rigoroznijih mjera. kad svi prije shvate da je to za nase dobro, lakse ce vam biti u izolaciji.
A sta je sa Suhodolom? Za sta on trenutno sluzi, zar nije trebao bas za ovakve slucajeve?