Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
8 osim ako neko ne ponudi manje
te nosam Fadile...
Fadile sad.mi.pade na pamet broj 8. Al nisam od lgbt populacije pa ništa od toga majku li ti profitersko lopovsku. Prodao si FDS i izbio 1.2 milijarde godišnje iz džepa Federacije. Sad nas zaduži da se opet Ada ugradi u neki projekat.
8% minus pe de ve minus novo Ministarstvo za naftu jednako je...onaj...to jest...
@quayofrepose Pojeo Pera Detlic, nije nista ostalo, tj fabrika za proizvodnju nema nicega.
Ma ja ba, da ne bude BiH jedina vecinski muslimanska zemlja koja ne izvozi naftu. 😆
Prema podacima iz Konakovićevog imovinskog kartona, njegova supruga raspolaže imovinom od 4.290.000 KM, a radi se o polovini vlasništva nad tri stana, od 90, 64 i 62 m2 (490.000), polovini kuće ukupne površine 200 m2 (300.000), osmini zemljišta od 12.000 m2 (3.000.000 KM), polovini i četvrtini poslovnih prostora od 120 i 24 m2 (450.000), te o 50.000 KM koje ima na računu u banci. 
Kada ce Dinko da odgovara za kriminal ?
Vidi se da nisi iz Sarajeva pa ne znas koje njena porodica, i da su ljudi to imali i prije rata.A hajd ti nama pobroj sta su imali Age i Begovi iz SDA prije rata ,a sta imaju sad.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
gleda meso, jede krompir
Jesi siguran fadile da tih 8 % nije PDV koji ostaje federaciji? Kakav si ''inteligentan'' ne bi me iznenadiloda federacija placa sve troskove eksploatacije i pobogu pa gdje nadje ta brezobrazni broj hahahahah bit ce sprdacine, reci koliko procenata fadile ooosam na necemu te nosam hahaha Sve neke Osmice iz SDA cccccc nesto tu nije dobro.
@podstanarxxl Šta si ti mislio da će npr SHELL uložiti stotine miliona € a da država dobiva značajan dio? hahha
@eliksir189 Baš si dosadan, ako je završeno sijelo što ponavljaš jednu te istu rečenicu 1000 puta ko goebbelsov prdež?