Komentari (242)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fadile daj ostavku i pripremi pidžamu na pruge
Najnoviji obrat. Fadil je potpisao ugovor s Torabijem. Doći će u Zetru i njegova voda će riješiti sve probleme Fadilovih glasača. Ostali mu nisu bitni.
Zasto ne milion? Zasto samo 500k?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Fadile ne petljaj sa Kinom najeb.smo opet
Covjeku su se sudi zbog Kine i nabavke a on sad udario po kineskim vakcinama, on hoce stvarno jos jedan u nizu postupaka protiv njega da se pokrene.
Fadil pjeva sud, kuća, kancelarijaaaaa
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
"ASTRA-ZENECA" je vakcina za siromasne zemlje i nju je lahko nabaviti, rece Bisera Turkovic.Mjesto toga nabavi nam hurme, hahaha.SINOPHARM je li to vakcina za bogate zemlje? A sta jos necemo cuti i vidjeti od ovih glupsona iz SDA.
ako su oni napravili virus onda je sigurno njihova vakcina i najsigurniji antivirus 😂
Fadil Pregovarač 4-ti put...da nije pretragično bilo bi tragično koliko i kako od nas pokušava da pravi mlade majmune...i piči lik niti lijevo niti desno da pogleda a svaki put 500 000..ima li neka simbolika u tom broju???
MOŽE FADIL RADITI I IZ ZATVORA ONLINE.
Nikakvo komunisticko smeće ne dovozi u Bosnu
Mamu svoju neka vakcinisu s njom...
Pa valjda ste više vakcinisati zdravstvene radnike,ko da ih ima 100 hiljada....
Gusto odma idu vakcine zaposljavanje I druge sarene laze u prdekanu sa njim
E što oh dilfa nabavi! Zna dilfa samo familiju obezbijediti!
svake sedmice .. il eto ih sljedece sedmice il pocinju pregovori sljedece sedmice ... pa dodje ta sedmica kae ne more roki hebu nas ovi odozgo na mora to jos koju sedmicu
Jos godinu na drzavnoj sisi i mrs od naroda,gdje ga god vidite u civilu poslje poraza 2022 udarajte ga po glavi zasluzio je.
E čuj pregovori počinju naredne sedmice?!! Zna li se o čemu ce se pregovarati? O otkazivanju puta u EU i članstvu u NATO??
Fadile nemoj zuriti, nije hica... razmisli jos jednom
Ovo je nagrada građanima širom federacije. Zaslužujete ovakvog premijera. Svojom šutnjom opravdavati sve što je loše uradio zadnjih šest godina.
Hocu da budem kao Fadil..🤣😂🤣😂