Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sebi iskrojili zakon, jer svi u milionskom kriminalnom stranackom miljeu ce koristiti ove pogodnosti.
El. narukvice su nabavljene prije 10 godina, a nisu korištene !!! TALGO vozovi su isto nabavljeni desetag godina prije upotrebe !!! Što li je to tako u BiH !!!
to je sve OK ...
Pozdravljam! Puno je kriminala koji nije nasilan a pritvor bude određen zbog utjecaja na svjedoke itd. znači osoba koja je, po presumpciji, nevina, tretira se kao kriva. Isto tako zatvori su natrpani, držat ga tamo košta državu oko 50 maraka po danu, neka se hrani kod kuće. Jedino treba odredit dali se kućni pritvor računa u vrijeme provedeno u zatvoru kod određivanja kazne.
bulevar "VEČNO" TI SE NJAMKE U STAU
Prpa guzici, ovo su oni sami za sebe izglasali
@sector .... kad im pukne aura, onda oni sami sebi izglasaju , to su pussy u zivotu..!
Iduce godine ce za teska djela kao sto su ubisvo, silovanje, teska razbojnistva.. virtualne zatvore u kojima ce se virtuelno sluziti kazna I time ce se napraviti usteda od 13% :)