Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nešto se ne sjećam da su Turci dolazili gasiti pojžre po BiH, a nije da ih nije bilo.
Ne seri zato pomazu na x drugih nacina
Dolazili su prije 500 godina, klali i nabijali na kolac.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pa oni dok stignu do Turske, požar će se i ugasit. Što ne gase požar oko Višegrada koji 2 mjeseca traje?
Eto pa gasite sa svojim vodjom za kojeg klicete a on vas izoluje od svijeta.
a nama izgori sva Pančićeva omorika, izgori nam najstarije drvo u Evropi. Hebem te Bosno
Prvi put da vlast radi svoj posao i i radi na dobrim odnosima sa ostalim zemljama, prvo su ponudili pomoć Njemačkoj, a sada i Turksoj a to mnogo znači.
Eto to ti je Bošnjo. Hrvatska obala svake godine gori al Bošnjo ne šalje pomoć. A prije par godina gore Konjic, Mostar i Jablanica a Bošnjo ni gorivo da plati. Te požare su Turci samo šutke promatrali kao i bolnicu u Bihaću kojoj je samo Hrvatska pomogla. Hrvatska je i najveći uvooznik robe iz BiH al svejedno nas BOŠNJE MRZE.
A merhaba Asker od Bajazita?
Bravo !!
Za braću Turke, idem odmah samo zovite. Šta god im treba tu sam.
a sta ce oni gasit kontener obicni nemogu ugasit oo
Watafak??? Cija suglasnost?? Narod sigurno nije dao saglasnost.
Ako je vjerovat Reuters-u i Al Jezzira vijestima, vecina pozara u Turskoj su agaseni - od 70 ostalo jos 14 da se skroz ugasi. Meni je skroz sumnjivo to sto SDA hijena, Fahrudin Solak, salje pomoc Turcima sad kad je sve skoro gotovo. Pitam se odmah da li ce slagati koliko je ta pomoc kostala, pa tako opet zakinut narod kao i na respiratorima(?)
Imam rodbinu u Turskoj blizu Alanye, naravno čuo sam se i nažalost ništa se situacija nije popravila
Mašallah. Elhamdulillah
Kmeeee
Habibi elmemi
Konačno nešto pozitivno.
svaka cast momci! cuvajte se tamo!!! i vratite se zivi i citavi!!!
Konačno normalan konentar
Vjera i vjernici kažu da je sve ono što se dešava na ovoj planeti Allahova volja. Allah daje, Allah uzima. Ko su onda ti vjernici muslimani koji se protive Allahovoj volji i šalju vatrogasce iz BiH u Tursku? Istu onu Tursku koja nikada nije priznala izvršenje genocida u Srebrenici i koja je prihvata bošnjačku naciju.
Npr krscani kazu da je Isusova volja. Amen.
Jel ovaj odlazak najavljivao direktor Enes Memic danasnjim pucanjem iz pistolja na svadbi iz sluzbenog dzipa fucz ?????
to samo glupom djaferovicu može pasti na um da šalje ljude u smrt. kod na može svaki čas planuti. nit opreme nit ljudstva nemamo. haos.