Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A respiratora ??????????? GDJE SU RESPIRATORI I ONO STO JE NAJPOTREBNIJE ?!?! RESPIRATORI GOSPODO - RESPIRATORI - GDJE SU ?!?! AKO TREBA RASPRODAT CEMO SVE DRZAVNE LIMUZINE DA IH KUPIMO, SAD ISTOG MOMENTA !!! PODHITNO BIH TREBA ZBAVITI BAR 5000 RESPIRATORA!! PODHITNO!! ULOZITE MILIJARDE AKO TREBA, NE ZANIMA NAS! DOSTA STE TLACILI OVAJ NAROD!!!!! ZELIMO 5000 RESPIRATORA U FBIH NABAVLJENO! !!!!! PODHITNO!!!
@DrevniSamuraj A ROŠTILJA...
@DrevniSamuraj Jbs respirator, ko zavrsi na njemu nema od njega nista.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ovi nasi tek donose odluku o nabavci 😐
@Noah Da, tako ti je to jarane. Sve sto je valjalo i imalo IQ iznad 100, u Bosni pobijeno ili protjerano ili otislo samo nakon rata. I sad su ti ovo konsekvence. Magarac ne shvata da ce Corona doci i po njega i on danas salabajzer se sjeti nabaviti maske, da ne spominjem respiratore ili da je na nekoj poljani podigao poljske bolnice u kojima bi mogli biti smjesteni bolesnici?
Ovo su samo zelje... nema ih se za nabaviti ovoliko, plus isporuka ce potrajati zbog raznoraznih zatvaranja svega i svacega.
RESPIRATORI RESPIRATORI RESPIRATORI GOSPODO ?!?! HOCEMO 5000 RRSPIRATORA DA SE NABAVI! NE ZANIMA NAS KAKO! RASPRODAJTE SVOJE AUTOMOBILE VRIJEDNE MILIONE! NAROD ZELI 5000 RESPIRATORA!!!!! PODHITNO!!!!!!
Ne testiraj bice gore neko italija
Nabavlja? Znas kad ce da stigne? Na jesen, kad i vakcina....e tugo
@Lopata83 Vakcine nema do 2021 - ako ne i duze - do rad ko ziv ko mrtav ....
Nabavljate ventilatore, to je vrijednije nego zlato, to ce spasavati zivote...
Zivote spasava respirator. Koliko ste ih nabavili?
Da nisu malo okasnili
Ovo nije smiješno,ovo je žalosno Sad se neko sjetio siću da nabavi.
Zašto niko ne kaže javno kojim brojem testova za korona-virus raspolaže BIH?! Zašto se tek danas izdaju naredbe za nabavku testova?! Zašto BIH nije još u januaru nabavila min. 10.000 testova?!
gdje su nam bogata braca arapska da nam posalju milijardu respiratora, maski, rukavica, haj bakire mumine pokreni se
@birdy , Ustupiće nama Vučko one dobivene od brata Si Đi Pinga.
Donirajte mi molim vas... Gdje mogu preuzet
Kakve ba rukavice i maske gdje su vam testovi koje ste trebali imati ima mjesec? J Koreja 4000 testova na milion stanovnika, smrtnost 0,9 %, Italija 800 testova na milion (pet puta manje od J Koreje) smrtnost 5 %, BiH 130 testiranja na milion stanovnika (30 X manje od j Koreje) smrtnost u BiH će biti ????
@montypython3000 U nas zdrave ljude šalju u izolaciju jer nemaju testova, dok im bolesni sa blagim simptomima šetaju po gradu šireći zarazu, Opet jer nema testova. Zato će izegledati kao i da nemamo puno slučajeva a imamo možda 10 X više, a smrtnost će biti nominalno vrlo visoka. Narodu kupuju maske po 50 feninga a guzonje sebe i hanume testiraju, a zdravi.
Na šta oni troše pare?! A auto za babino ministarstvo, ništa..
@gofrombalkan 1000 stranka.. Svi na nekim pozicijama
Apel da se Sunita Hindić pusti na slobodu. Nevina, ljudi, shvatite
Narucuju preko AliExpress