Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek' prica k'o sta hoce, Albanci su nam najljepse pecivo donijeli, puna podrska u teskim trenucima kao sto je i nama prije pet godina trebala!!
I Treba ⚜️😎 🇧🇦🇦🇱
Ma kad je beg bio cicija
albanijo, bogatija si od nas. pošaljite vi nama neke sadake.
poopljavaaa. čuj poslali im kukuruza. baš smo indijanci
Treba pomoći poplavljenom narodu...i nas je taj belaj zveknuo prije par godina...užas.
a beskućnici se smrzavaju po sarajevu i mole za koricu kruha. albanci imaju bolji standard i nisu nasiromašnija zemlja na svijetu kao bih.
Poslali im za bakljave
Lijeepo. Uzasno je vidjeti pohlepnike sa komentarima kako treba dati nama i kako smo gladni, a garantujem da isti koji pisu te komentare po citav dan ubijaju vrijeme. Za zdravog i vrijednog danas ima posla na sve strane. Ne daj Boze samo bolesti. Sjetite se da su i nama u ratu pomagale drzave poput Irana koje ne obiluju bogatstvom.
Donirajte nasem naorodu, nemamo sta jest vi dijelite drugima. Pa kakva smo mi drzava
Osim ako si stvarno bolestan i ne mozes sebi zaraditi, da Bog da prozivio ono sto prozive ljudi kojima poplava odnese sve.
@ferhat_80 Nedo bog !"!!!
Tvel points gouuu tuu albenijaaa
Svaka cast...
peečkousty na Haparatury
i 2 tone zraka
Jadni Albanci ako im mi pomazemo...al eto bar cr biti pure... Treba im i kajmaka poslat da je ne jedu suhu, ne valja...