Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sef vam je kriminalac, kako da vi budete ista bolji haahahahahahh
"Posao vam nece biti nimalo lak"... Naravno da nece kad su takvi kriminalci poput njega na vlasti..
Vrlog ministra, inace presudenog kriminalca, nam je Smitko klasicnom politickom korupcijom u kojem sin glasa za vlastitog ova doveo za ministra, a sve kako bi se obracunao sa SDA.
Nije korupcija kad sin glasa za oca, korupcija je kad se novac krade za korist tajkuna i begova
Ministar kao da je iz podzemlja.
Djeca šehida su na Biroima za zapošljavanje,depresija ih je spopala,al zato kad apliciraju na slicne poslove kao što je ovaj budu hladno odbijeni,nekom nedostaje kao fol pola boda na pismenom,neko je od 150 sklekova uradio 3 pogrešna,ali zato se primaju djeca dezertera,ljudi koji su imaju dosije itd.Kažu zašto hoce svi u policiju pa zato što je plata min 1500KM,benificirani staž,plata redovna i svi bježe od poslova Zaštitara Security gdje je plata 600KM i radi se od jutra do mraka.
Naravno da neće biti lak, dok pohapse ovakve kao što je ovaj isak stari kamatar iz zenice
Nemoite covjeka na pocetku kuditi . Lik bio pripadnik Armije BiH u ratu , magistar ekonomije i majstor borilackih vjestina aikida i tekwandoa Nije nigdje pravomocno osudjivan to su laži . https://parlamentfbih.gov.ba/v2/bs/stranica.php?idstranica=121 https://parlamentfbih.gov.ba/v2/bs/stranica.php?idstranica=121
Sanjica za Ramu
Gdje ce biti lako, valja raditi za kriminalca a glumiti da radis u ime naroda.
Vratite nam Mafijasku SDA sve im je Oprosteno
Ramo.Isak Bozo Vreco FUPa
Gledaj ovo isto neki Sef Mafijaskog Kartela da postrojava svoje poslusnike
Svake godine novih 300-400 policajaca a kriminal cvjeta. Do koga li je...
Ramo Ramoooooo drži moooj,🤣🤣🤣🤣🤣
da li smiju pucati po svadbama iz sluzbenog oruzija ? Pitam za jarana
Hoćemo li konačno imati kvartovske policajce koji će znati svakog čovjeka, svako dijete i koji će se brinuti o javnom miru i redu u svom kvartu... ovako nekog normalnog , koji hoda na svojim nogama, razgleda, pozdravlja se sa komšijama i koji je tu za nas?
Gdje će im biti lahko ko im je ministar
Ramo je tu jos mjesec-dva, samo dok trojka vidi kako im ide u parlamentu. Cim Isakov glas ne bude vise potreba, na mjesto ministra uskocice Campara...