Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto novih lezihljebovića.
SBB ako ponovo sa SDA ode sigurno moze ugasiti stranku do sljedecih izbora
U ovome domu su najvisi uhljebi, niko ne glasa za njih a dodju do dobre stolice.
SDA preko zaposlenih botova na budzetu mimo zakona, sa kupljenim diplomama iz Travnika, Kiseljaka.... i to je kao neko jezgro i sigurica i onda jos potpomogne drzavnim parama i kupi poltrone poput Eldina V. Poslom EP BiH od 6,6 miliona maraka i pravi vlast, TAKVA VLAST NAPRAVLJENA NA KORUPCIJ I HARAMU JE U STARTU OSUDJENA NA PROPAST
Ja ne zna nikoga ko radi neovisno od drzavnih para i da je skolovan a da glasa za SDA iz ubjedjenja , a znam milion koji govore hebo SDA al moram radi posla , mene i zene !