Komentari (181)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ocetel testirati na sebi prvo?
Fadil Novalić i Vlada FBiH su donijeli odluku o nabavci 800.000 vakcina protiv koronavirusa u okviru međunarodnog programa. Vlada FBiH je, naime, usvojila informaciju o potrebi nabavke vakcine za Federaciju Bosne i Hercegovine u okviru COVAX mehanizma. Radi se o količini za 40 posto stanovništva, a to je procjena nabavke koju preporučuje WHO. Bravo za Fadila Novalića koji radi za ugrožene građane.
@JaSamBosnjo1 prvo to, a drugo kakva bi tu prevara bila, uvoznik corn flips
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
To je taman tih 800 hiljada stranackih uhljeba.
@Zox NEMA VAMA.. OVO JE SAMO ZA NAS STRANACKU ELITU
Fadil Novalić i Vlada FBiH su donijeli odluku o nabavci 800.000 vakcina protiv koronavirusa u okviru međunarodnog programa. Vlada FBiH je, naime, usvojila informaciju o potrebi nabavke vakcine za Federaciju Bosne i Hercegovine u okviru COVAX mehanizma. Radi se o količini za 40 posto stanovništva, a to je procjena nabavke koju preporučuje WHO. Bravo za Fadila Novalića najboljeg i najpoštenijeg Premijera FBiH koji radi za ugrožene građane.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cije vakcine kupujete
kakav kolektivni imunitet kada osoba koja je prebolovala koronu moze se opet zaraziti i antitijela traju 3 mjeseca?
Znači ima nas 2 miliona, pa gdje je još barem milion
Ekipa, istrazite novu KRIPTOVALUTU Pi, rudarenje preko smartphonea jednim klikom dnevno, BEZ ULAGANJA, izlazak u mjenjacnice je planiran za kraj godine a coin i dalje vas smartphone moze besplatno skinuti dok god je projekt u zacetku. Prikljucite se projektu i pustite vas smartphone da sam zaraduje za vas. Skinite free app preko https://minepi.com/amazingorion ili app store i ulogirajte se s imenom i prezimenom te kodom (amazingorion). Nema nista za izgubiti osim koje minute vremena :)
@Revolucija2020 jasta cu, odoh odmah da je skinem i da se oparim, javim ti se s tajlanda za koji dan da ti se zahvalim
tko organizuje nabavku ? cappy sokovi bristovi ?
Ko će nabaviti? Fikro nam je pod istragom
Jel nabavka preko "Srebrene maline"?!?
Rusija prodaje uz popust radi Srba. Lako je vama.
srebrena malina dala ponudu?
Nece ih niko svakako
Stani bolan malo...zar je ZVANICNO napravljena vakcina za Covid-19 pa kupujemo ili bacamo onako pare niža sta ??? !!!
Bodite se u bulje međusobno, narod nas ne zanima ni koliko ni kako trosite novac, samo nek se ima do prvog i nek sda vlada
Zasto se nije navelo od koga se kupuje i ko kupuje?Prilika za jos jednu aferu...
a sta je sa ostali 60 % tim ce te ljudima.prodat vakcinjer je ovih 40 % familija od ovih sto su na vlasti tipa Novalic Komsic itd
Ostali se nece ni testirat