Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta bi od najava jesenas da cijeli Balkan ove godine očekuju snježne i sibirski hladne zime sa temparaturama-30 stepeni.Pričam ti priču za malu djecu!!!
Koliko se sjećam isto su najavljivali i prošle godine za februar pa cijela BiH postade Arktik.
dabogda mu u kuci pado :)
nemate vi pojma!!!!!!!! rekli ste u Januaru ce biti dosta snijega i da ce biti hladno!!!!! niti snijega niti hladnoce!!!!! uglavnom ova je zima jednom rijecju usrana
jbm ti ovo, evo imam gripu 7 dana ne mogu se pomaci, cuj 12 stepeni u februaru pa narod ne moze da dise, daj snijegaa !!!
Majstoroviću-oplodi me!
a ja jedva čekam proljeće.nadam se da neće biti snijega..........................................................................................................................................................................više ova hladnoća svakoga uništava
Bice topliji (raspon od + 5 do + 40 Celzija) sa snijegom (valjda će nekada pasti u februaru).
Samo nek nema snijega, ili ako ga bude, onda što manje, još mi je u glavi onaj prošlogodišnji kijamet, bilo ga je dosta za idućih 5 godina.
Smjena toplo - umjereno hladno do marta :-)
Nikad u zivotu nije blaza i toplija zima bila. Mislim da ce ova zima uci medju najtopliju zimu stoljeca. Pa ljudi ja snijega vidio samo polovinom decembra, al to nije bila kalendarski zima nego jesen. I kad se sve sabere kod mene nije ni bilo 10 dana sa snjeznim pokrivacem.
ma ako cemo iskreno ovo nije normalno...jucer ja u kratkim hodao mogao sam i komotno sorc imao sam osjecaj da je tamo negdje maj/juni..pa gdje je normalno da u februaru +10/13 stepeni trebamo se vise cuditi kad ovako naglo osciliraju temperature nego kad padne ispod minus 10...
Ubleha Majstorović ne zna ni šta je jutros za dorucak imao a o meteorologiji zna ko i Tihić engleski jezik.
sandzaklije napustite bih i sarajevo,nervirate! POZDRAV IZ BOSANSKE POSAVINE
SUPERRRRRRRRR, voziti čemo se iz AERODROMA TREBINJE yeahhhhhhhhhh
jbti.zimu bez snijega ovo vise poroljece nego zima