Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SBB pokazuje svoje pravo lice... da je njihov predsjednik bitniji od svih njihovih glasaca skupa... fujjj isti ste vi kao i SDA
Trpi ili glasaj kako treba
nadam se da sbb nece u koaliciju koja sponzorise terorizam koji ubija evropske gradjane....neka sbb dobro razmisli sa kim ide u koalicije
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ama hapsite bandu. Jeli ovo država za Radončića ili za narod. Pa ljudi jeli ovo moguće šta sve rade ovi političari i da ih niko ne kažnjava.
@BPK MA JE3EM JA NJIMA SVIMA MATER
nadam se da sbb nece u koaliciju koja sponzorise terorizam koji ubija evropske gradjane....neka sbb dobro razmisli sa kim ide u koalicije
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Time se samo potvrdilo da je koalicija SDA-SBB udruzeni zlocinacki poduhvat nastao iz interesa. Njih narod nikad nije interesovao. Ovo je pametsn potez SBB, koji treba pobjeci od SDA i uciniti sve da ih porazi.
Majku vam lopovsku, ali ćete uredno primiti novac za vaš nerad i nećete reći nismo ovo zaslužili. OVO SU TI; TREBA IH ZAPAMTITI: HADŽIĆ AZRA, JUSIĆ SEAD KAVAZOVIĆ ŠEMSUDIN JUSUFOVIĆ MUNIB RAZIĆ SANEL BEGANOVIĆ NASIR ŠESTIĆ BEGOVIĆ ANELA ŠVANCER VESNA KRAVIĆ ZLATKO ŠVAGO MEHRUDIN ĆUPINA FARUK MARJANOVIĆ ZANA DURAKOVIĆ HADŽIOMEROVIĆ JASNA ISAKOVIĆ HASIDA ALAJBEGOVIĆ ZIJAD ODOBAŠIĆ ZIKRETA Njima je ŠĆEPO ispred naroda koji je glasao za njih.
Sada je vijeme da se pozovu i ovi " parlamentarci" pozovu na odgovornost i predaju na istragu. Čine tri krivična dijela!
Ovo je Šćepo naučio u Školi KOS-a u Pančevu. Na ovaj nači žele da utiču na sudski sistem u BiH, tj da se udružena kriminalna grupa ne procesuira. Prvo treba sve zastupnike iz SBB lupti po džebu i za ovo blokiranje rada Parlamenta od kraja decembra do sada ne treba im isplatiti nikakva primanja po osnovu rada u Parlamentu. Ukoliko nastave ovako treba im oduzeti zastupničke mandate.
Zasto se teroristicki napadi uvijek dese nad obicnim ljudima a nikad nad politicarima?
Trebo bi sad i ja biti. Ali SBB je najzad sabrala uratke Bakirove bratije, i rekla da ona nije orkestar za vjenčanja i sahrane u kojem je glavni gitarista Dragan Čović, a trubaduri porodica Izetbegović, Novalić, Pizdić, Zukić, Čampare i ostali.
Jel misliš na SBB vođe ili na cjelokupno članstvo?
@alejalipa92 Pa članstvo se ništa ne pita, kao ni u jednoj stranci. Vidjeli ste da je SDP nakon sto godina demokratije i strašnog fijaska tek uveo princip jedan član jedan glas kao neki korektiv :))) A trubaduri su dragačevski ali ne Dragančevski !
Onaj nedokazni balvan, Beganović trebao bi da zna da je jedno parlament, a da je pravosuđe neovisno i ne treba iko da utiće na rad pravosuđa. A ako misle ucijenjivati, neka napuste koaliciju.
U svakoj normalnoj drzavi bi ovakav vid pokusaja pritiska na pravosudje bio.zestoko sankcionisan
Mater i familiju kriminalnu. Treba vas sve kod vozda u celiju strpati.
Pa ovo je nepoštivanje zakona. Klasični pritisak izvršne vlasti na sudsku.
molim anketu kako bi gradjani podrzali naseg i vaseg ,,slikara,,
Klixu jebhem sad i vama mater što mi brišete komentare.I vama želim isil u redakciji..
Steram vam ga kevama svima.Tu ste zbog građana a ne zbog lidera.Nadam se da će jednom isil i vama poturit jednu bombicu pa da svi odete lagano u 3 pm.Kerovi fašistički...
Na danasnjoj sjednici se raspravljalo o prijedlogu da se objavljuju spiskovi duznika koji ne placaju poreze i doprinose. Ppored ovih iz SBB za taj prijedlog nisu glasali i njihovi koaliciono kroiminalni partneri iz SDA i HDZ. Toliko o narodnim predstavnicima.
Jasno je; Šćepo nije platio poreze na sve i svašta. Dragan i banda mu ne plača ništa od TV takse, poreza od kockanja, turizma, šverca autima itd. SDA-ovci ( podobni i pogodni) se neoslobađju poreza, ali deru državna preduzeća, a žuti nije donio pare od mnogih spoljnih dugovanja prema našim firmama - o donacijama i da se ne priča!
Pa hebo te mi ko narod smo suzdržani od '95 pa nas niko ne hebe ni za suhu šljivu ….bando !