Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gavrilo gavrilo sjeme ti se UTRLO,znamo te! PODRSKA Harisu i svim patriotima Bosne i Hercegovine,grahovac ti si sve sem Bosanac i Hercegovac,kod mene nemas kredibiliteta samo da znas! @analizator sto s pominjes kipar pa to je krvolocno gnijezdo milosevica,karadzica,plavsicke,draskovica,djukanovica,bulatovica,seselja,tadica,mladica,debelog lopova i krmka s laktasa,spirica,kuzmanovica,mire markovic i njenog smrdljivog krvavog mafijaskog sina itd... Vi ne zasluzujete cistit ni cipele Harisu u SVAKOM pogledu! Ko to ono rece da nema piramida u Visokom i da je blokir\'o na svak moguc nacin otkopavanje?dje je ona isto sto je poricala sto je bila dosla pet minuta i rekla da nema piramida u Visokom pa njeni arheolozi nadjose minijaturnu piramidu staru najmanje 7 000 godina?A kujundzicka pojela si jedno veliko g***o!isto ko tvoj grahovic! BiH4EVER!
a@analizator je najbolji poznavalac hala i kanala :) haj odjebi yugo fasisto sa ovog portala. Imas srpske portale pa njima objasnjavaj kako ti majka cisti suppak.
Silajdzic je najveca kocnica prosperiteta i ujedinjenja BiH. Njegova proslost ne doprinosi pomirenju niti napredku izmedju naroda jer je on, za ogromnu vecinu Srba i Hrvata ratni zlocinac.On je jedini, pored Mesica koji su izazvali krvavi rat koji je jos uvijek u sedlu. Zasto Zapad i dan dans \"favorizuje\" ovog svog konja? Pa zato sto im kriza u BiH odgovoara isto kao sto im odgovara kriza na Cipru ili Palestini i sto im uopste nije stalo da dodje do pomirenja, jer swe narodom najlakse manipulise kada je pod stalnom presijom od rata i zivi u strahu... Drugi razlog je sto Silajdzic sve opljackano nosi u zapadne banke, vecinom preko turskih, malezijskih i pakistanskih banaka. STA, NE VIDITE??? PA NARAVNO, KAD STE SLIJEPCI KOD OCIJU... ALI NE BRINITE...SVE JE POD KONTROLOM..VI SE SAMO TREBATE NAGUZ.... STO VAM I NIJE NEOBICNO JER TO CINITE OD 1990-TE
Jah sege, stvarno ko je tu lud, dal ce stvarno iko povjerovat da su oni tu ko bili opozicija? Godinama na vlasti, godinama grabe, i sad se prave ludi! A reforma FBiH stvarno i jes jedino moguce rjesenje i spas za ovu zemlju. Da se Bosnjaci i Hrvati dogovore, sve bi bolje islo i Dodik vise ne bi mogo radit to sto radi sad. Ova blokada Dodiku najvise godi, upamtimo to.
Pa Gavrilo, Gavrilo ti hoćeš da nas natjeraš da vijerujemo da tvoja stranka ZA BiH nije u vlasti evo više od 10 godina i da su za to krivi van zemaljci.
nikakva unija, federacija, konfederacija samo sloboda za Srbe i Republiku Srpsku dolazi u obzir, a zbog ovakvih poput Silajdzica radujem se tom danu samo da vidim njihovu degensku facu kada se budemo proslavljali SLOBODU!!!
Sve tri bošnjačke stranke (SDA,SBiH, SDP) su vodile istu politiku i očekivale da će im OHR napraviti \"cjelovitu i nedjeljivu\" iako sam ih upozoravao da je to nerealno. Sada će početi međusobno optuživanje između njih tri a uključiće se i hakademik Filipović. Umjesto da su slušali mene kada kažem: RS + HercegBosna + IslamBosna = mirna Bosna
cuj ko se javlja... \"postenjacine\" iz SBiH
koji idiotizam... u ovoj drzavi blokade uglavnom radi SBiH i Silajdjic
svi ruse drzavu samo je vi spasavate, a jadniccii
koji idiotizam.. SBiH == SDA ..pa vi imate vlast, vas sef je br1 u ex BiH
ma ja, svi su krivi samo vi niste ni zasta...