Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pogotovu na sajber kurajber akciju sa snjimcima kupovine papaka!
Ma to je ono da nesmijes napisat na FB da je Duduk lopov. Odma sankcije
Al mi genocidaši lupaju minuse, nedaju traktoristu. Pametan Duduk, deri stoku kad mozes.
Dokaz da je RS pod direktnom upravom obavjestajnih sluzbi sa Zapada, cim policiju nagradjuje FBI :-) Mislite da je slucajnost sto je privreda u RS-u na koljenima? To je samo jedan od nacina da se ugasi taj cetnitet, prvo idu tako neke pohvale, pa milovanje a iza ledja zavrtanje ruke i te stvari. Ne nasjedajte na lokalne gluposti, ako mislite da je ovo neki "uspjeh" za RS, to je samo mazanje ociju za neinformisane.
ma ja ba, ćetnici i ustaše propadaju svaki dan sve više, još malo i velika bosna! samo sabura paša!
@drinskysorab Pa da, samo mi nije jasna ta pozicija u kojoj vas vecina lize dupe Putinu i Rusima a oni ne jebu ni 2%
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
FBI pun cetnickih iseljenika u SAD..
Toliko je Srpska uspješna u suzbijanju cyber kriminala da svi Srbi komentarišu na portalima u FBiH ( ustaško-mudžahedinskim ) :))
Ne smiju lajati kod mile cajke..
Cyber Serb Kriminals 😊
Tužno
što???
jer dobro rade ocito ili?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)