Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi na USKa svakako kao da nismo dio BiH, nit nas povezuju cestom do Sarajeva, nit nam pomazu sta oko migranata, nikakve pomoci nemamo od njih. Zalosno! Jedino da mi Biscani se naoruzamo i krenemo na njih da ih istjeramo, policija svakako nema kapacitet da ih smiri, iako se svim silama trude. Za nase policajce nema plate i nije redovna za razliku od plate za policajce u Sarajevu koja je jos podebljana. Drzavo stidi se!
Pozatvarati migrante u neku kasarnu,2 obroka i neka se deportuju vise!Bihac nagrabusi s njima,a bgm i Sarajevo nam ugrozeno,ne mozes u svom naselju iza 8 izaci navecer posebno ako si zensko jer ti prijeti pljackanje,ubod nozem samo fali da siluju zene jer vec cijepaju odjecu kad napadaju.Od njih ne mozes mirno ni u Vilsonovo predvecer prosetati,u prevoz ulaze i bojimo se naravno jer su ludi,drogirani,pijani
neće to tako lako ici. Narode budi spreman kao 92.god. zašto se ne formira rezervni sastav policije. Ili narodne patrole i mlatiti stoku nemilice.
kad tad ce narod morati uzeti rjesavanje u svoje ruke
Prihvatni centri u USK nisu nista drugo do bazni logori migrantima za prelazak u Hrvatsku na putu ka EU.
@SkyZmaj pa to EU i radi, a svi migranti (oko 100 tisuća) je u EU otišla preko Hrvatske. Naeavno, hrvatski policajci su se obogatili. Jer ustaljenim koridorom ne mogu proći ako ne dadnu svotu policiji. Ako pokušaju sami i ako ih uhvate budu. marisani otmu im mobitele i pare i deportuju u Bihać da sačekaju svoj red za ponovani "game".
Pa zar nije predsjednistvo sda hobotnice u svojim zaključcima zahtijevalo da se to rijesi?!? Uputili sami sebi zahtjev, a upravo oni najodgovorniji za porast broja migranata.🤮
Lažete !! U Cazinu nema migranata. Sve je u Bihaću i V.Kladuši. Cazin samo ubire pare, donacije.... "Merhamet" grad 😁
Kako nema kad po Ostrozcu gmilje a i Buzim je pun.
@SkyZmaj Bužim je Općina, nema veze sa Cazinom, a po Ostrožcu gmilje zbog Sedre. U Cazinu, u gradu ih nema.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako vlast i policija koja radi po toj vlasti ,zakonu, ne poduzme malo drasticnije mjere, najbolje vam je da se samoorganizujete, palije u ruke,lance, biberspray. Poneko vatreno oruzje za svaki slucaj, i u grupama malo vecim obilazite svoje gradove,da pokazete KO JE GAZDA U SVOM GRADU. A ja, ne zaboravite vezice mislim da se to tako kaze ( kabelbinder, Njem.)
U tri dana tri napada nozevima jedni na druge. Sta da ocekujemo mi Biscani? Sutra ce i na nas krenuti, nije dosta sto kradu sve sto im dodje pod ruku. Trebalo bi se Sarajevo malo pozabaviti i pomoci a ne gurati ih nama. Svakom ko misli da situacija nije ozbiljna i da gradonacelnik Fazlic laze, bujrum u Bihac da vidite sta se radi i koliko ih ima.
Sad ce njih salko po rostovu posijat, tu je maher
Ko o čemu, Fazlić o migrantima. Onaj isti Fazlić koji je prije više od 2 godine dao saglasnost za upotrebu đačkog doma Borići kao migracionog kampa. Od tada agonija traje i nema naznaka poboljšanja.
@gooUser1585133690 đačkih dom avnoja. Tako se zvao u dobrim starim vremenima.
Spakirajte ih u autobuse i pravo u Sarajevo pred predsjednistvo i parlament, oni ne rade nista po tom pitanju. I tako stalno dok ne skontaju da trebaju nesto poduzeti, a ne uvlaciti se stranim ambasadorima i moliti ih za oprost sto je neko spomenuo da ce ih pokusati vratiti njihovim kucama. Naravno, ako to smijete od svojih stranackih sefova koji su vas postavili u stolice u kojima vec godinama guzeljate!
Ako ne može već vojska na ulice moze policija sa dugim cijevima. Treba se nasilnički postsvit prema njima, pokazat im da ovdje nisu dobrodosli. Narod isto tako treba doprinijeti tome. Napraviti situaciju da se nimalo lijepo ne osjećaju i da se to pročuje.
Ne poznajem puno situaciju u Bihacu ali vjerujem da je losa. Ali zato poznajem odlicno situaciju u Velikoj Kladusi. U Kladusi vec nakon 9 navece lokalno stanovnistvo ne zeli a mnogi i ne smiju izlaziti vani na cestu. Tokom noci grad i ulice su krcati migrantima, i jedino migranti se mogu vidjeti. Evo ako neko ne vjeruje, mogu doci i snimiti ulice tokom noci i uvjeriti se da je ovo istina. A nema noci da se nece potuci na cesti ili se opljackati izmedju sebe.
Dajte ih na Poljine kod jarana Ckakrira i naravno kod brata im Dzaferovica , to su njegova raja