Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo cu reci naklon do poda hrvatskoj policiji. Moze pricati sta ko hoce.
Ovaj Fazlić nije sposoban voditi MZ.
Sve nešto čini se, moglo bi...tanka je to priča. Što se tiče ponašanja hrvatskih policajaca, država tu ne može ništa, jer za takvo ponašanje imaju podršku EU.
Selmo ce se rijesiti tih migranata na isti nacin na koji se rijesio bugojanskih hrvata.
Ma hajte molim vas koje zime koje godine
Moj Šuhrete, dok si ti Hozanu ganjao glasove po Kantonu, migranti ti okupirali Bihać. Sad kusaj što si zakuhao....
nabit nogom. Usmjeriti porez koji ja placam i one majmune vratiti kuci. Ne mozemo i ne smijemo zaboraviti Krajinu
ako Selmo jednom krene bice Zagreb za 5 godina Bosnjacki grad #podrzavam
Vidi se da ministar ima koncept! Jel ovo plaćeni tekst? Vaš je zadatak prenijeti sve prednosti i nedostatke jednog koncepta. Ima ministara koji imaju konzept da nerade ništa. Samo primjer.
Selmo ce to rjesiti
Ovo je treci ministar koji ne rjesava migrantsko pitanje.....
Ma nema od tog nista jel Fahro mislio da rijesi pa su mu rekli da ide sa pozicije
@Bihac107 Fahro nije imao plana niti ideje. Sve sto je uradio je izjavio nesto i onda pobjegao.
moj fazlicu, do zime ce ti cerka rodit pakistanche malo, samo se ti nadaj
Ima koncept kao i Komsic za građansku drzavu.....😂😂😀
E baš da vidimo kako će to SDA uhljeb Cikotić riješiti, pitanje je koliko je uopšte stalo SDA stranci da se to pitanje riješi i koliko samo ljudi iz stranke dobiju godišnje novca zbog tih istih migranata od Evrope, ako ne bude migranata u BiH neće biti njima ni novca pa je teško povjerovati da je njima u interesu da se ovaj problem riješi.
@Istinoljubiv2020 SDA i IZ ne zele da se rijesi, i dapace, ovo i ne vide kao problem. da su emigranti kojim slucajem krscani ili jevreji, SDA bi vec odavno rijesila problem, ovako se iz prikrajka smjeskaju sirenju islama. na kraju ce normalan svijet bjezat u RS i hrvatske kantone od "brace"