Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I Šuhretu ce ga šuknuti isti ovi koji mu sada plješću .najgori soj
uhljebi manite se pljeskanja, radite nesto
Zaposlenici gradske uprave Bihać, jedne od sigurno najtruhlijih a najbrojnijih administracija u državi, su većinom drugovi koje je za svoje vladavine onomad razastro drug Hamdija. Sad je došao drug Šuhret pa se svi nadaju da su prošla opasna vremena. Emdžo im je prijetio da će ih otpuštati, plate spuštati i sl., ali očito pas koji laje ne ujeda. Vidjećemo hoće li drug Šuhret niz dlaku il uz dlaku neradnicima.
Prva dvojica su uhapsena zbog kradje. Hoce li se treci opametiti ili ce i on njihovim stopama...
Došli i Bišćani pameti. Prvo SDP Lipovača, napravio luksuzni hotel u sred Bihaća, otkud ? Nakon njega SDA Emdžo, skoro uhapšen za primanje mita, obećavao da neće tražiti bijeli kruh, sad ga tražio... Suma summarum - ista govna. Treba probati sa nečim novim.
..pa su se odlučili za Šuhreta, Lipovačinog savjetnika..nadam se dobru aBd..samo da ne bude propali talenat ko i Emdžo
Porodica Lipovaca su bili bogati i prije rata. Sad da li je sve to staceno kradjom ne znam, ali vjerujem da jeste bar jedan dio.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jel morao Galijaševiću dati IMT plus MITO za SDA ili je sve prošlo, nako SPONTANO? U toms slučaju još jedna velika apsolutna pobjeda SDA i BAkira
Ovaj na klipu se smije k'o da je on posto gradonačelnik...
Sad ce najava za svaki grad