Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Može kako može.
Tako je Fazliću. Nedaj evropskim smradovima da nam natovare još migranata. Smrdljivih prljavih pokvarenih pedofilski Arapa.
smecaru,bil ukrajinski i ruskih dobrovoljaca
Jbg, Šuhrete... Ti si njima sam dao saglasnost za otvaranje migrantskog centra, a sad se protiviš !? Dok si ganjao Hozanu mandate u Skupštini, sam si pao, a sve nas ubip !! Najbolje ti je da polako iščezneš, jer će te bišćani pojesti....
Kako smo glupi. Nismo uopste trebali graditi ove centre. Zbog ovih centara smo i privukli ovoliko migranata.
svaka cast, ljudima u Krajini niko ne pomaže iako se tamo slilo ko zna koliko migranata. I to kazem iz glavnog grada, kad im neko pomogne finansijski i logistički tek im onda može neko nešto prigovoriti.